tisdag 8 augusti 2017

Saker som stör mig just punkt nu

1. Folk som går med i grupper på Facebook och skriver "tack för insläpp". Alltså, är detta något som man ska vara TACKSAM för? Inga medlemmar = ingen grupp = själva poängen med att samla människor med samma intresse/livsåskådning/whatever på ett och samma ställe försvinner. SLUTA MED DET. Likaså folk som "sänder live" och så är det något helt djävla meningslöst som typ några slöa svennebanantyper som sitter och grillar fläskkarré och dricker vin ur plastglas i förtältet på någon djävla campingplats. SLUTA MED DET OCKSÅ.

2. Råkade idag läsa en diskussion i en grupp där husbilsägare (ja, fråga mig inte varför det visas i mitt flöde men jag antar att det beror på att jag känner någon som är med i denna grupp eller något liknande) ondgjorde sig över att det kostade pengar om man körde till en campingplats och bad att få tömma sin husbilstoalett där. 160 kronor! Var det en campingplats som hade mage att ta! "Då kör jag hellre och tömmer den i skogen" lät indignerade röster meddela omvärlden. Nu ska jag till husbilsgruppens försvar säga att det inte var ALLA som var negativa till att betala utan tvärtom menade att varför skulle campingplatser där man inte bodde stå för denna kostnad, men skrämmande många menade att detta var FÖR DJÄVLIGT. Alltså hallå, någon? En husbil kan ju kosta en halv miljon, och så gnäller man över några sketna hundralappar. SLUTA MED DET.

3. Folk som använder "hen" fastän det är uppenbart vilket kön som avses. Tycker "hen" är ett synnerligen praktiskt begrepp när könet är okänt eller ovidkommande, men ibland är det ju det ju känt och uppenbart. Alltså det är ju till exempel väldigt enkelt att se skillnad på en älgko och en älgtjur (den senare har horn), då är det väl löjligt att lägga upp en bild på en tiotaggare och kalla den "hen". Tycker jag dårå. SLUTA MED DET.

4. Gäller speciellt hundmänniskor som tror att MH och BPH (som är mental- och beteendebeskrivningar av hundar) är någon slags tävling där man får "bra poäng". Det beskriver hur hunden reagerar i olika fasta situationer och en hund som får till exempel en etta på kamplust är inte "sämre" än en hund som får en femma, utan att de här hundarna är olika. Inte bättre eller sämre. SLUTA TRO DET.  Tack för ordet. 

 

2 kommentarer:

  1. Tänk vad mycket skit jag slipper läsa :) eftersom jag valt att inte vara med pa fejjan.

    Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och nu är det ÄNNU VÄRRE sen randigkatt tipsade om en grupp för veganer. Herregud vilken läsning. Den gör inte gott för blodtrycket :D men rätt så underhållande ibland.

      Radera