onsdag 27 januari 2016

HURRA, Sverige-Ungern 22-14

Fick stressa hem för att hinna med Sveriges sista måstematch i dem här turneringen. För trots oavgjort igår och vinsten idag går de inte vidare. SYND, det hade varit roligt att se hur långt de kunnat gå. Så himla härligt att se denna laganda och fighting spirit som lite saknats ibland tidigare, så synd att marginalerna inte varit på vår sida. För det har verkligen varit jämna och spännande matcher hela tiden, utom den idag då. Äntligen kunde man titta utan att ha fullt adrenalinpåslag och maxpuls.

Det kommer väl senare ikväll när Spanien måste vinna över eller spela oavgjort mot Ryssland. Detta för att Sverige ska komma före Ryssland i gruppen och därmed få en plats i OS-kvalet senare i vår. Spanien är det på pappret bättre laget men har inget att spela för i den här turneringen så det kan gå lite hur som helst. Så det lär bli en nervös stämning i soffan ikväll.

Först ska dock matchen Norge-Frankrike avnjutas. Blir också spännande eftersom vinnande laget går till semifinal. Frankrike är ju det bättre laget som jag tyvärr tror vinner, men fan vad gött det hade varit om de fått däng av blåbärsnationen (på herrsidan) Norge som inte spelat ett OS sedan 1972.

Vi ses på andra sidan handbollsplanen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar