söndag 16 februari 2014

I väntan på Godot

Sitter här och väntar på att klockan ska bli så mycket att jag ska ge mig iväg. Sån tid är ju så värdo, jag kan inte utnyttja den på ett vettigt sätt. Man har "inte tid" att göra ditten och det är "inte lönt" att börja med datten, för man ska ju snart iväg.

Ska iväg och träna med hundarna i en ny inomhushall som precis har öppnat cirka FEM MINUTERS bilfärd härifrån. Extremt lyxigt, givet att det är ett bra ställe förstås. Men det är det nog. Sagda hundar ligger just nu i djup dvala, för vi var uppe i ottan och gick en lång sväng i obanad bokskog tidigare, men det ska nog gå att motivera dom med en köttbulle.

Helgen i övrigt: Både fredag och lördag gick jag och lade mig cirka 21.30. MOHAHAHA, vilket hån. Igår kände jag mig "hängig", som om en förkylning låg på lut och jag brukar alltid av någon anledning bli dyngförkyld i just februari, så det kändes ödesmättat. Men i morse vaknade jag och kände mig rätt okej, med bara minisnuva och pyttelite hosta, så - peppar peppar - det kanske blir en lightvariant i år. Håll tummarna, pls. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar