onsdag 5 februari 2014

Ett litet inlägg i en hast

Jaha, så fort man inte hade en lista att följa så blev det lite sisådär med bloggandet. Skyller allt på vintern, fast nu har det faktiskt varit plusgrader i flera dagar. Men den djävla snön ligger fortfarande kvar i tjocka och mycket kompakta lager. Ser bilder på Facebook från folk som bor betydligt längre norrut än jag, där det är skitlite snö. Man bor väl i Skåne av någon anledning, men det finns visst ingen rättvisa alls. Nåja, det har ju åtminstone inte snöat på några dagar. Har inte behövt skotta snö och igår sken solen från en blå himmel, så jag är väl ändå någorlunda fridfull och harmonisk i sinnet.

Vi har börjat kolla på en ny serie, Banshee. Det är våld, mera våld och ultravåld, och däremellan sexas det en hel del (det är dock inte samma människor som både slåss och ligger med varandra) i alldeles otroligt vågade scener med moralpaniks-Amerikas mått mätt. Lite märkliga karaktärer och märkliga intriger, men helt okej om man bortser från att huvudrollsinnehavaren borde ha varit död ungefär hundra gånger om med tanke på hur mycket stryk han hittills har fått. Och gett förvisso, men han får ju igen hela tiden. Men han bara biter ihop (fast han inte borde ha en enda tand kvar i behåll) och vacklar vidare i livet med blodet rinnande, i princip direkt i säng med någon yppig blondin av vilka det finns åtskilliga som uppenbarligen inte önskar något högre än att ligga med en karl som är full av fläskläppar och blåtiror.

Ska strax bege mig till Karlshamn för att följa med briggen Charlotta till Amerika med Karl-Oskar och Kristina...nä, såklart inte. Ska på föredrag med Johan Wester. "Jaha, ska ni lyssna på Kajan", var det en som sa till mig igår, kände mig då nödsakad att lite drygt förklara att Kajan är en karaktär som spelas av Johan Wester, och om Johan Wester ska hålla ett föredrag så är det inte nödvändigtvis samma sak som att det ska bli brandövningar på hetsflåsig skånska.  Förväntar mig i och för sig att det ska bli kul ändå, sörjer varje fredag som det inte är Jansson & Wester i P4 utan, som nu, den rätt så dryga gnällgubben Tony Irving istället. Not my cup of tea så att säga.  Jansson & Wester är ju typ roliga exakt hela tiden och det är ju vad man behöver efter en strävsam vecka i grottekvarnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar