onsdag 13 mars 2013

Ruzzle

Har blivit helt beroende av spelet Ruzzle, som är ett spel där man ska förbinda bokstäver till ord på tid. Det går asdåligt för mig. Eller så här: När jag övar går det bra. Får ihop långa fina ord och bara håvar in. När jag tävlar mot någon annan så blir jag helt blockerad och kommer bara på ord i stil med KO, OK, AS och SKO vilket i runda slängar genererar cirka 113 poäng. Inte mycket att hurra för med andra ord.

Och i morse var jag nöjd och glad med att det bara var ett par minusgrader nu efter den senaste "köldchocken". Ja, men då började det väl för helvete SNÖA. Vad ÄR det med den här vintern egentligen, ska den aldrig ta slut? Ikväll skulle jag på spårteori, men den blev inställd på grund av vädret. Visst, det var väl gött att få (ytterligare) en kväll i soffan framför brasan och Breaking Bad, men jag är sugen på aktiviteter nu. Tycker att jag har vegeterat hela vintern, det får fan vara bra snart.

Och vet ni vad, min höft gör inte alls lika ont längre så här två dagar efter andra stötvågsbehandlingen. Känslan av livskvalitet som infinner sig när man upptäcker att man kan gå utan att varje steg gör ont. Om jag kan vara med på Tjejmilen i höst så är det bud på att skapa en ny religion, där jag ska brista ut i tacksägelser till Heliga Martin fem gånger per löppass. MINST. Martin = killen med stötvågorna. Nu är vi ju inte DÄR än, men man kan väl få hoppas och längta lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar