tisdag 5 mars 2013

Dagen efter

Hur känns det då, såhär dagen efter en stötvågsbehandling i höften från helvetet? Tja, rätt okej skulle jag vilja säga (naturligtvis följt av ett maniskt PEPPAR PEPPAR:ande). Det gör i alla fall inte MER ont, trots att de felläkta muskelfibrerna mekaniskt slagits sönder och nu ska läka ihop rakt och fint igen, i bästa fall alltså. Jag vill gärna att det ska vara i bästa fall. Magnus berättade om någon han kände som hade gjort stötvågsbehandling i hälen, vilket blev, citat, skitbra efter tre gånger. Jag gör gärna om det tio gånger om det behövs, bara det hjälper. Så håll tummarna nu för FAEN.

Jag är ju inte immobiliserad, men får inte gå några promenader på 48 timmar (alltså de närmaste två dygnen, inte så att jag blev förbjuden att ta 48-timmarspromenader men 35 timmars marsch var okej), så idag när jag kom hem så fick hundarna vara i trädgården och roa sig själva, medan jag tog ett spett och försökte hacka bort den tjocka blankisen som fortfarande täcker stora delar av gårdsplan plus uppfart trots att det varit plusgrader i flera dagar nu. Med betoning på dagar alltså, på nätterna är det ju kallt. Det gick väl sådär. Kung Bore avgick med segern kan man väl säga, för jag var både trött och hungrig och blev så småningom sådär jobbigt lågt blodsocker-SVAG. Men lite fick jag bort åtminstone.

Det är mycket nu. Kick-off med hotellövernattning (inklusive HOTELLFRUKOST to die for) torsdag och fredag. Handboll med Barbie på fredag kväll (ja, vi ska alltså bara titta, inte spela själva) och sedan ska delar av Familjen (= Nikky, Adrian, Oliver, jag, Barbie, Ida, Lion) träffas på lördag och fika och skvallra om folk i stallet och sånt därnt viktigt. Det är ungefär 300 % mer grejer än vad jag har gjort på cirka hela detta året. Har inte haft lust eller ork till NÅGONTING. Men förhoppningsvis är inte bara monsterförkylningen utan även en stor energitjuv i min relativa närhet på väg bort. Och så hejar vi på höftmusklerna så att de läker ihop och blir raka och starka så jag kan komma igång med löpträningen igen. Heja! Heja! Heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar