fredag 27 juli 2012

Helg!

Sådärja, första arbetsveckan efter semestern avklarad...bara 47 kvar till nästa semester. ELLER NÅT.

Igår sabbades hela jobbupplägget av ett möte som drog ut på tiden. Hade jordens huvudvärk och orkade verkligen inte stanna kvar en sekund längre än de nödvändiga 8 timmarna, sedan svepte jag hem, åt knarkhuvudvärkstabletter och låg en stund på spikmattan. Efter denna omstart av systemet mäktade jag med att såväl betala räkningar som bevista en delikat grillfest i Erik och Lisas hyrda stuga.

I morse ringde klockan vid 03.30. ENJOY, som vi säger. Åkte till jobbet, jobbade som en liten iller och blev klar med allt i rimlig tid. Avrundade dessutom dagen genom att fylla bilen med spillvirke = gratis ved. Åkte hem och möttes av svärmor och hennes väninna. Fick fyra trisslotter i försenad födelsedagspresent och vann inte en spänn. När de hade åkt högg jag ved en stund medan min man skrapade färg från fönster som ska målas, en neverending story känns det som. Nu ska det ju dessutom bli regn och åska i helgen, som alltid när ett projekt som omfattar utomhusmålning har påbörjats.  

Nu sitter jag här och väntar på att Erik och Lisa ska dyka upp för vidare färd till en lokal här i byn där vi ska äta middag ikväll. Jag minns knappt när jag lagade mat senast. Eller jo, det är klart jag minns. Men de senaste två veckornas sammanlagda tid vid spisen är lätträknad. En riktig glidartillvaro.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar