tisdag 5 maj 2009

Jävla Jamie Oliver

I helgen var jag på kalas och åt något som mycket väl kan ha varit världens godaste chokladtårta. Det var typ två chokladbottnar, någon fyllning emellan och chokladglasyr med färska jordgubbar ovanpå. Receptet var från Jamie Olivers bok, fick jag höra, så därför brydde jag mig inte om att be om receptet. Det är ju bara att googla, tänkte jag enfaldigt och naivt, uppenbarligen. För inte hittar jag något recept på nätet som verkar stämma in på det jag åt. Det är så sjukt irriterande att jag inte vet vart jag ska vända mig. Jag hittar ta mig fan ALLT när jag googlar, och så ska man gå bet på ett djävla kakrecept.

Plan B var då att gå till biblioteket, så det gjorde jag idag. Där bläddrade jag igenom tre (3) Jamie Oliverböcker utan att hitta vad jag sökte. Det fanns fler titlar, men de hade statusen "utlånade" eller "på väg att köpas in". Det är ju inte till någon större nytta.  

Plan C är att gå till en bokhandel och smygfotografera av en sida ur Den Rätta Boken. Om den finns vill säga. Jag börjar tro att det hela är någon form av hallucination. Och grejen är att jag inte ens kände värdparet, jag vet bara vad de heter i förnamn. Så det är ingen idé att komma dragandes med Amen hallå, det är väl bara att ringa och frååååga.

Vad jag sedan gör snudd på oinbjuden på främmande människors födelsedagskalas är en helt annan historia Nu vill jag ha tag på det här djävla receptet och hör sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar