torsdag 20 april 2023

En onsdag som kom och gick

Igår var en kaosdag av stora mått på jobbet, det kändes som att alla bara sprang omkring som yra höns och drog och slet i allt. Själv skulle jag vara med på ett möte med några höjdare och prata om någonting som jag egentligen inte hade täckning på kontot för, kändes det som. Mötet skulle börja 09.00 och 08.20 fick jag ringa en vän för att få lite input kring det jag skulle presentera. 08.57 satt jag fortfarande och filade på min presentation, sedan gick jag in och försökte utstråla tre meter kuk. PUH.  

När mötet var slut ringde det en som egentligen ville ha tag på min kollega Stefan som jobbar med logistik. "Vi är på väg med en kranbil som ska lyfta in en container till er och jag får inte tag på Stefan", sa personen jag pratade med. Jag lovade att lösa det och gav mig ut på Stefanjakt. Han fanns ingenstans, gården var full av andra bilar som skulle lastas och lossas och jag började få lite panik vid tanken på att en kranbil med en container dinglandes (som jag föreställde mig att det såg ut) skulle bröta sig in i allt detta. När jag till slut fick tag på Stefan visade det sig att kranbilen redan varit där och lyft av sin container, så allt detta väsen för ingenting. 

Jobbade vidade med tusen olika grejer fastän jag egentligen hade behövt jobba med en presentation till ett möte idag, men klarar man det med tre minuters marginal ena dagen så går det kanske dag två också. Mitt i alltihop blev jag uppringd av en säljare från Tele2. Jag har i normala fall aldrig på ljudet på min telefon, men nu väntade jag ju samtal från veterinären och då får man ju svara på allt. Nä, då ville dom pracka på mig bredband och tv-tjänst och i normala fall så säger jag bara tack men nej tack utan att ens bry mig om vad de försöker kränga, men nu gjorde jag för en gångs skull inte det eftersom vi inte är supernöjda med vår nuvarande leverantör Telenor, eller de levererar väl vad de ska och så men det är för djävla dyrt och också lite krångligt, vi har försökt byta kanalpaket några gånger men det känns alltid som att man pratar med Anton, 21 eller Emilia, 19, nyanställda på kundtjänst som inget vet eller kan om något. Kan också  eventuellt bero på att min man, som är den som står för Telenorabonnemanget, inte är jättebra på att suga upp informationen från kundtjänst, men det låter jag vara osagt.
Det erbjudande som Tele2 kom med var 300 kronor billigare per månad. I 24 månader, sen blir väl det också för djävla dyrt misstänker jag, men 300 kronor i månaden blir ju ändå några tusen på 24 månader så  jag sa att jag var intresserad. Då skulle jag få ett sms med "erbjudandet" men först blev det fel sms och sen var hon jag pratade med tvungen att byta dator för att kunna skicka rätt sms och sen skulle jag svara på det och så skulle hon ringa upp igen och det kändes som att det var tusen moment som måste genomföras. Var helt SLUT efter detta. Tog med hundarna på promenad som faktiskt också kändes ganska motig fastän solen sken och fåglarna kvittrade och det var vår i luften. Kom hem och släpade ut samt började plantera om alla miljoner små tomatplantor som jag sådde för ett tag sedan och som nu stod och skrek på näringsrik jord, och sedan rensade jag ogräs i potatislandet till hönsens stora glädje. Var ute i trädgården till klockan sju eller så, det var förvisso härligt att inte bara sitta och dega i soffan.

Gick och lade mig, kollade på ett avsnitt av Uppdrag Granskning, sedan tänkte jag ta en omgång Solitaire på telefonen. Vaknade och upptäckte att jag somnat med pekfingret på klöver sju, det var väl där det blev övermäktigt att försöka hitta en röd åtta att flytta den till. Det var min onsdag det. Hade tänkt träna tabata för första gången på länge, men av det blev det intet för jag ska göra om mitt tabataprogram på grund av den här självdiagnosticerade slemsäcksinflammationen i vänster axel/överarm och det har jag inte hunnit göra. Idag är det också lite diffust, allt beror på när veterinären ringer och vad för besked de har. I bästa fall får ju Hilding komma hem och då får ju någon ta sig till djursjukhuset. Jag tänker att i detta sammanhang är de logistikbekymmer det medför ändå ett litet problem. Vi får se. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar