tisdag 8 juni 2021

Illuminati och 5G, nu har ni mig

Igår var det alltså min tur att kavla upp ärmen (fast det gjorde jag inte rent bokstavligt eftersom det var t-shirtväder) och få mitt lilla mikrochip min första vaccindos insprutad i kroppen. Det var rätt odramatiskt, däremot fick jag bevittna en person som tuppade av mitt i ankomstregistreringen. Vet inte om det hade med spruträdsla att göra, för tydligen mådde personen inte prima redan innan eftersom jag hörde att hen kom "direkt från akuten". Då ska man väl inte vaccinera sig? Men sen blev det min tur så jag vet inte hur det slutade. 

De flesta jag känner som har blivit vaccinerade har blivit det på vårdcentral, men här var det den privata aktören SVEA VACCIN som hade slagit läger i foajén i Ankeborgs Arena. Jag kan tycka det fanns viss potential för förbättring:

1. De hade arrangerat kösystem med stolar som man satt i och varje gång någon blev upprepad så reste sig alla momentant och oombedda och flyttade ett steg framåt. Det var roligt att titta på, men däremot var uppmärkningen av kösystemet rätt undermålig. Jag blev placerad i kö nummer 4, vilket jag inte fattade förrän efter ett tag när jag såg en lapp med siffran 4 som någon tejpat fast på golvet. Efter att ha suttit och tittat på vad som måste vara händelsernas absoluta centrum en måndagsförmiddag en stund kändes det som att rätt mycket av personalens tid gick åt till att visa folk vilken kö som var vilken, eftersom det inte framgick förutom av de där fasttejpade lapparna i golvet som man inte såg förrän man var precis intill. Förbättringsförslag: Märk upp tydligt så att man ser redan när man kommer in vart man ska och vart man ska ta vägen sen. Hur svårt kan det vara?

2. Det kändes överlag som att personalens tid var indelad i tre lika stora kategorier: a. själva ankomstregistreringen, b. visa folk i vilken kö de skulle stå, och c. fråga om man ville ha sprutan i höger eller vänster arm. Ska väl inte säga att det stoppade upp flödet, men det tog ändå lite tid och personalen fick upprepade gånger förklara att om man var högerhänt så var det bra om man tog sprutan i vänster arm och vice versa. Sen frågade personen som skulle ge sprutan ändå samma sak, så det kändes ändå inte som att informationen kom vidare (eller om det var för att dubbelkolla, det får jag väl låta vara osagt). Under den tiden som jag satt där kom det dessutom minst tre personer som inte kunde så bra svenska att de ens förstod frågan. Här kommer förbättringsförslaget: eftersom man ändå skulle fylla i en hälsodeklaration så hade man väl också kunnat fylla i vilken arm man ville ha sprutan i. Det hade kunnat vara en bild med pilar också för den delen. Hur svårt kan det vara? 

3. Efteråt skulle man ju sitta och vänta i en kvart för att se så ingenting hände. Frågade vad man skulle göra om någonting mot förmodan ändå skulle hända, fanns det någon personal där eller hur funkade det? Nä, då fick man ropa. PÅ VEM? De som vaccinerade var i avskilda bås bakom en vägg, och de som ankomstregistrerade befann sig jättelångt bort och höll ju på med sitt. Personen i kön som tuppade av kunde sannerligen inte förmedla något budskap innan hen helt sonika säckade ihop utan att ha frambragt ett enda ljud. På det anvisade stället där man skulle sitta och vänta på att ingenting skulle hända, där satt ju alla och glodde ner i sina telefoner, så där hade man ju kunnat DÖ utan att någon ens la märke till det. Har ju svårt att föreställa mig att, om man drabbas av en akut allergisk reaktion (eller vad det nu är man väntar på inte ska hända), ska vara helt rationell och klar och börja hojta med sina lungors fulla kraft för att påkalla uppmärksamhet. Här kommer förbättringsförslaget: någon som tittar till en lite då och då hade kanske inte varit fel? Hur svårt kan det vara?

Ja, men nu är i alla fall steg ett i ens pandemiska medborgerliga plikt avklarad, check. Har ont i armen när jag rör på den, annars känns allt som vanligt. Men det är väl vad Illuminati vill få oss att tro, haha. 

3 kommentarer:

  1. Hos mig gick det geschwint med bägge sprutorna. Var tidig bada gangerna, blev vinkad in direkt, administrationen tog nagon minut, sen stick i armen (ingen fragade vilken) pa vänster sida. Därefter vänta exakt 15 min, da en tjänsteande kom fram med mina vaccinationspapper och fragade om allt var bra, sen fick jag ga. Allt som allt tog det nog 20 min. Jag har verkligen inget att klaga pa.

    Annika

    PS. Lite ömt i armen i nagra dagar, det var allt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter ju betydligt mer välorganiserat :)

      Radera
  2. Hej alla, jag är här för att vittna om hur jag blir rik och berömd framgångsrik modell i världen, jag har gått igenom svårigheter i flera år, sedan jag förlorade mina båda föräldrar, jag kunde inte gå vidare med min bärare p.g.a. Ekonomisk lösning då, tills för fem månader sedan, menade jag en vän som introducerade mig i frimurarfamiljen, först var jag rädd för att gå med, eftersom jag har läst så mycket falska nyheter via internet om frimurarfamiljen, och som jag nu vet det är inte sant, allt var falska nyheter, och jag vill använda detta tillfälle för att säga ett stort tack till frimurarfamiljen, alla bröder och systrar i denna familj, jag är så tacksam för det stöd ni alla ger mig, och för de som trodde att frimurarfamiljen är ond, som inte känner till den här familjens regler och förordningar, snälla sluta döma om du inte känner till, och sluta dela falska nyheter, om du är intresserad av att bli medlem och njuta av frimurarfamiljens fördelar, kontakta av icial adress nedan för mer information.

    WhatsApp; +31 687 329 133
    E-post; info.masonic.oregon@email.cz
    E-post; info.masonic.oregon@gmail.com
    Eller läs mer om oss på Facebook-sidans länk; https://web.facebook.com/infomasonicoregon

    SvaraRadera