måndag 28 juni 2021

Farmor!?

Jodåsåatt, i helgen som gick fick jag först en bild på en mycket tjock och mycket dräktig tax som hade det lite jobbigt i värmen.

Jobbigt...

Man skulle ju kunna tro att det fanns en miljon valpar i den tjocka magen. Eftersom Remus' bröllopsresa varade i tio dagar och han parade flera gånger så visste vi ju inte exakt vilken dag som det var BF (som jag har lärt mig via Familjeliv att det heter), bara att det gissningsvis skulle bli lite efter midsommar. Och igår kom dom! Fyra stycken pojkar blev det och allt gick bra. I förra kullen, som är några veckor gamla, så var det tre tikar och bara en hane, så jag var lite nervös att det skulle bli ett liknande utfall här. Nu blir det ju istället mycket för mig att välja på, hehe. Tur för mig och alla andra inblandade att de bor en bit bort, för annars hade jag väl åkt dit per omgående för att gölla och pipa och ha mig. Den som inte dör sötdöden av detta är det fan i mig något fel i huvudet på. 

 


NAAAAAAW!
                                                                    

Såååå....om inget oförutsett inträffar så flyttar en av dom hem till oss i slutet av augusti eller så. Kommer även att kräva att få veta vem som köper de övriga i kullen och sen ska jag hålla ett vakande öga över dom för att se att de sköter sig. Skulle aldrig palla att vara uppfödare, den saken är klar. Hehe.

1 kommentar:

  1. Grattis! Nu vill jag se manga, manga valpbilder.

    Annika

    SvaraRadera