tisdag 3 oktober 2017

Dagens lilla glädejepiller: Kumpaner

Hörde en låt på radion när jag körde till jobbet i morse och tänkte först att amenvadfan är det här, Batman och Robin och Staffan och Bengt och Katniss Everdeen i en och samma text, hur är det ens möjligt? Men den bet sig fast, och inte på ett dåligt sätt eftersom jag kom på mig själv med att gå och gå och småtralla på den samtidigt som jag tog små hoppsasteg. Klockan fem en tisdagsmorgon när man har en dag full med möten samt varit uppe halva natten p g a 1. oförklarlig och konstig kramp/värk i ena benet (ÅLDERSKRÄMPA?) 2. hund som gissningsvis har tuggat i sig något smaskigt roadkill med okänt innehåll i ett obevakat ögonblick och därför ville upp/ut och vanka omkring ett antal gånger. 3. en man som oberört snarkade sig igenom alltihop (men som ändå kommer att beklaga sig över hur dåligt han sovit och hur trött han är).

Jag ger er: Stiko Per Larsson. ENJOY:


4 kommentarer:

  1. Spelas i P4 en gång om dagen sedan typ fem veckor tillbaka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anade att jag inte var först på den bollen 😀 ändå konstigt att jag har lyckats missat den, jag som BARA lyssnar på P4.

      Radera
  2. Kramp = du har inte druckit tillräckligt. Jag fick radet att äta magnesium, men det slutade jag med illa kvickt eftersom jag började tappa har av det! Nu dricker jag ordentligt, gärna vitt vin :) fast med mycket is i.

    Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ah, det är vinet som är knepet! Ska lägga det på minnet i fortsättningen :D

      Radera