måndag 3 juli 2017

Rapport från tv-soffan: Två besvikelser och en positiv överraskning

Har börjat kolla på de nya säsongerna av följande serier på sistone (under den senaste månaden eller så): Twin Peaks och Orange Is The New Black. Samt börjat på Fargo, det är väl bara en säsong tror jag?
Om vi ska börja med den första så är det en stor besvikelse så här långt. Som man har väntat! (25 år). Som man har längtat! Och vad kul att se de gamla skådespelarna igen! Och så vidare. Det började helt okej. Men nu känns det som att David Lynch mest har klippt in en massa sekvenser med skum experimentfilm som han har haft liggande i byrålådan i väntan på att de ska komma till pass. Och sen känns det som att det finns en helvetes massa människor som under årens lopp har utfört små tjänster åt David Lynch mot att han lovat dem att de ska få en liten roll i nya Twin Peaks, och nu är det paybacktime. För det är ju helvete vad det dyker upp nya karaktärer stup i kvarten. Som introduceras och sedan aldrig återvänder. Vad är det för mening med det? Nä, SKÄRPNING här va.

Och Orange Is The New Black är ju inte mycket bättre. Okej, ett upplopp, någon ny vinkling måste man ju komma på efter, vad är det, fyra-fem säsonger i fängelse? Men nu har jag sett detta upplopp och sviterna av det i fem avsnitt och börjar bli lite trött på det. HÄND NÅGONTING DÅ! Så känner jag.

Och så började vi kolla på Fargo. Något motvilligt från min sida, för filmen är ju en sån där film som man bara MÅSTE tycka är genial men som jag mest tycker är seg och tråkpretto. Men serien! Den är skitbra. Se den! Det var väl bara det jag ville ha sagt. Over & out från tv-soffan för den här gången.

PS: Har även sett sista avsnittet av sista säsongen av Skam och ja, den var bra. Fast jag ville att den sista säsongen skulle handla om Vilde (inget fel på Sana, det var intressant och så, men jag känner så för Vilde), och nu vill jag det ännu mer. Det har man ju fattat från första början att hon inte har det så jättebra hemma, men nu VET man ju och nu vill man väl veta hur det ska gå för henne? Och hennes mamma? Åh, Vilde! Och sen vill man väl veta lite mer om Chris också? Va? Hör ni det NRK, det här duger inte. DS.

1 kommentar:

  1. Hej, jag är Allie Reyna, efter att ha varit i en relation med Anderson i åratal, bröt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskaster som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde på stavningsgjutningen. Jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra och lovade att min ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och överraskande på andra dagen , det var runt 16:45, min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Han hjälpte mig också att stoppa mitt hjärtproblem. Jag är så tacksam för att vara bland de människor som delar detta vittnesbörd. Du kan kontakta Dr. JARAKUN på denna e-postadress: doctorjarakuntemple@gmail.com

    Kontakta honom för följande och se det stora arbetet av Dr. JARAKUN

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka
    (2) Om du söker ett jobb
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig
    (5) Om du vill ha ett barn
    (6) Du vill vara rik
    (7) du vill bli giftig
    (8) Ta bort sjukdom från din kropp
    (9) Business Spell
    (10) Ta tillbaka förlorad kärlek
      och mycket mer...

    SvaraRadera