fredag 14 juli 2017

Fredagslistan!

Äntligen fredag! Inleder starkt med en lista som jag hittade hos apekatten!


Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?
Hem till byn? Alltså Bengt Bratts mästerepos, inte Emmerdale Farm. Fast det hade kanske kvittat, jag är ju mest ute efter det vardagliga och när allting bara puttrar på i sakta mak och ingenting särskilt händer. GUD VILKEN ROLIG OCH SPÄNNANDE MÄNNISKA JAG ÄR.

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?
Veterinär. Det blev jag alltså inte.

Vilken är din favoritdoft?
 När schersminen blommar på försommaren. AAAAH.

Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?
Tror inte det är sant, hur skulle det gå till liksom? Men man vet ju aldrig i och för sig. Hade nog unnat mig svinigt mycket god mat och dryck, för vad hinner man på tolv timmar? Knappast förverkliga sig själv direkt, om man inte gjort det tidigare dårå.
Sen tänker jag även att jag skulle få tag på någon stark sömntablett så man hade kunnat sova sig igenom själva grejen, för OM jorden skulle gå under hade det ju förmodligen varit både jobbigt och plågsamt. Men om jorden INTE skulle gå under hade det ju varit fint att bara kunna vakna upp när allt var över och visade sig bara vara ett practical joke.  Får kanske börja reka efter den där tabletten redan nu, för det lär ju inte vara tid till det om man vill äta sig igenom sina potentiellt sista timmar i livet.

Vilket är ditt favoritverktyg?
Yxa. Med en bra klyvyxa och en rejäl vedhög behöver man varken gymkort eller mindfulnesskurser.

Vad gör du om tio år?
Då är jag i begrepp att fylla obegripliga 60 år och är förhoppningsvis en glad och frisk pensionär-to-be.

Vilken är din bästa danslåt?Hm, jag dansar ju inte direkt, men det skulle väl vara någon gammal discodänga från 70-talet. Typ I will survive med Gloria Gaynor.
Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
Haha, vilken fråga. Jag är typ sämst i Sverige på att sy och tycker det är roligt i motsvarande omfattning, d v s inte alls. Men om jag var skitbra så antar jag att jag skulle laga kläder och fålla dukar och sånt, istället för att låta min man göra det. Och kanske sy mina egna narkotikajeans istället för att köpa dyrt?

Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?
Köpa en livstidsförbrukning Adidadsbyxor? Haha, skojar bara. Jag skulle sluta jobba. Köpa en gård med gammaldags charm fast i toppskick, och sen leva där resten av mitt liv med hundar och hästar och lite får och höns, kanske en gris eller två. Ja, min man är också välkommen.

Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?
Varför inte bröd för lata djävlar? För att det är så himla enkelt, blir alltid gott och hembakat bröd höjer ens livskvalitet. Enligt mig då.

Är du beroende av något?
Typ sömn och egentid. Men annars är jag inte någon beroendetyp sådär.

Vad gör dig riktigt förbannad?
Folk som är dumma och lata och de konsekvenser det och deras handlingar får. Är med andra ord förbannad nästan jämt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar