fredag 9 december 2016

Fru söker skämskudde 2

Mirre hade en så fyndig rubrik att jag helt skamlöst snor den rakt av. Men vi måste prata om Bonde söker fru känner jag. Tror jag har sett alla säsonger utom en (den där han den där Karl-Petter eller vad han hette som sen var med i en massa B-kändissammanhang) och med undantag för den som jag av naturliga skäl inte kan uttala mig om så är det här SÄMSTA SÄSONGEN ever. Så himla tråkigt och tillrättalagt allting. Lika bra att dra igång motorsågen direkt:

1. PER. Fick han vara med bara för att han var svärfar till STEFAN, denna klämkäcka och flåshurtiga buskiskille från förra säsongen som tog hjälp av mamma för att städa? Även om de inte har några blodsband är de obehagligt lika både till utseende och sätt. HÖ HÖ HÖ, är liksom det mest intelligenta som yttras, men det får man ju å andra sidan höra desto oftare. Får allergiska utslag av hela personen. Dessutom kunde han väl antingen mörkat sina känslor för Carola tills det var dags för slutval, alternativt sagt som det var till de andra med en gång, fast då hade det väl inte blivit bra tv. Men hur bra tv är det när han sitter och moltiger helt efterblivet så fort de andra kvinnsen var närvarande, medan munnen går som en lärkvinge när han är ensam med Carola? Ja, tills de ställde honom mot väggen och inte ens då kunde han säga rakt ut vad han kände utan höll på och slingra sig hit och dit. MES.

2. JENNIFER. Har generellt svårt för beskäftiga människor, och hon ger väl beskäftigheten ett ansikte, och det känns som att hon tycker att alla ska "öppna upp sig" och "ta för sig", men samtidigt ska hon själv gå omkring och spela lite svår och hard to get. Och varför är hon till exempel med och spelar någon slags präktig storasysterroll hemma hos ERIK och lägger sig i ifall han berättar för "sina tjejer" om Sigrid eller inte, det ska väl hon skita i?
Förra veckan skickade Jennifer i alla fall hem ledsna BRANDON med hundögonen och taskig självkänsla, och igår var det dags att fimpa lama DAVID, som mest svansat omkring och sett ut som att han är lite rädd för att få stryk, till förmån för charmören CHARLIE GULDVINGE. Alltså bara namnet får ju en att köpa upp hela Jysks sortiment av skämskuddar och gräva ner sig för all framtid. "Är du här för min skull eller för att du vill vara med i tv"? frågade hon ledande för några avsnitt sen, och han bara "nää, jag är ju här för din skull", och det hade väl VEM SOM HELST fattat att svaret skulle bli eftersom han hade åkt ut med badvattnet om han hade sagt att han var där bara för att han ville ha sina 15 minutes of fame. Jamen hon kommer ju att bli så BLÅST av den här ungtuppen, det fattar ju vem som helst.

3. ERIK. Säsongen började rafflande med att han och SIGRID hamnade i säng med varandra på Sundbyholms slott. Här skulle man ju kunna höja på ögonbrynen åt att Erik är 21 och Sigrid typ dubbelt så gammal, men de är ju båda vuxna människor som gör vad de vill så just det är väl inget att oja sig över. Men att de är med i ett program för att "hitta kärleken" (det är ju inte precis som att Bonde söker fru kör med KoK-konceptet* för att få bra tv) och sedan bara gick vidare med sina gruppdejter som om inget hade hänt. EH. Ja, men i alla fall. Gillar ändå inte Erik, tycker han verkar vara en dryg och bortskämd typ som är van att få vad han vill, och den typen gillar jag inte. Nu mot slutet har det stått mellan MY, som låtsas vara pigg och glad men inte vill prata om sina känslor (varför är man ens med i ett sånt program då?) och som verkar vilja kokettera över hur svår hon är, samt gnälliga LINNEA som bryter ihop och bölar så fort Erik tittar åt ett annat håll, och som tycker att svartsjuka är "något fint". Ja, nu valde han LINNEA och det kommer att gå åt helvete eftersom hon enligt mig är en manipulativ drama queen med  tårar som vapen. Han får vad han förtjänar.

4. SIGRID. Sigrid kände ingen attraktion för någon av sina karlar och skickade hem allihop. Jag förstår henne där, för de bara svansade ju omkring och slog nästan knut på sig själva för att vara till lags. Folk som svansar omkring och vill vara till lags = det mest avtändande som finns i min värld. Sen känns det som att Sigrid är en sån som vill styra och ställa med folk, och då går ju den ekvationen inte riktigt ihop. Sen halade hon plötsligt utan TV4:s hjälp fram dalmasen PÅL som ett ess ur rockärmen och vips blev båda blixtförälskade. Man kan ju undra varför ett sånt KAP plötsligt fanns tillgänglig och beredd att släppa allt med noll sekunders varsel så fort Sigrid viftade med lillfingret, och gud vad PINSAMT att höra honom prata om hur vackert det var att se Sigrid bada, "det blir ett vackert minne" på bästa Kalle Moreus-dialekt, om någon han känt i typ en kvart. P-I-N-S-A-M-T var ordet. Det verkar ju dessutom som att det skulle ha funkat att få  ihop det även utan medverkan av Linda och filmteamet, så vad var det här om inte ett rop på att få vara med i tv? Gäsp vad tröttsamt. Gäsp vad tråkigt och ointressant. Och så dialogen då: "Jaha, hur förför man dig då?" i samma ton som man frågade efter vägen till någons hus. PIIIIINSAMT.


Sammanfattningsvis till TV4: GÖR OM, GÖR RÄTT.



* KoK = Kröka Och Knulla, ett vinnande koncept enligt Paradise Hotel- och Big Brother-tv-producenter


1 kommentar:

  1. Bra sammanfattning. Instämmer i allt. "Köpa upp hela Jysks sortiment av skämskuddar..." hahahahahahahahahahahahahahahhhhh!

    SvaraRadera