måndag 10 november 2014

Dry needling, 4 dagar senare/The Grand Budapest Hotel/The Walking Dead säsong 4

Utvärderar min DRY NEEDLING-behandling från i torsdags. Två dagar med ömhet och typ träningsvärk som avklingade. Sedan...Tja? Jag vet inte? Tycker nog, inbillar mig nog, att det, peppar peppar, känns ANINGEN bättre. Reser mig ur soffan och tänker att det här känns ju ingenting = jättebra. Köper i tanken både blommor och choklad till Låtsasglenn och är beredd att sjunga halleluja offentligt. Sedan sätter jag mig i bilen och tycker att njae, hugger det inte till lite ungefär som det brukar? Eller känns det mindre? Annorlunda? Gah. Blir tokig. Vet snart inte hur det ska kännas längre. Men hoppas på det bättre. Det är i alla fall inte sämre, så mycket kan jag väl konstatera.

Från det ena till det andra. Vi såg film i helgen, The Grand Budapest Hotel, Wes Andersons nya. Inte för att jag är så djävla förtjust i Wes Anderson direkt, men den här var faktiskt jättebra. Snygg, gripande, rolig och med helt oväntade vändningar i ett halsbrytande tempo. Den får fyra Nils-Pettrar av fem möjliga. Se den! Nu!

Annars tar vi oss genom säsong fyra av The Walking Dead. Tycker den har blivit både lite vassare och lite läbbigare just när det stod och vägde i huruvida man skulle kunna tröska ytterligare några korn ur denna zombieapokalyps. (Obs, liten spoilervarning följer) Känns lite som att nu kan det väl inte hända så mycket mer än att folk flyr från zombies, zombierna hinner ikapp/ligger och lurpassar där man minst av allt anar det, och måste därefter dödas under ljudligt smask och splatter. Det kändes lite uttjatat i slutet av säsong 3, men nu är det nya friska tag, influensavirus härjar, folk INOM GRUPPEN dör, blir zombies (jättesnabbt går det), någon INOM GRUPPEN matar zombies med råttor (vem-vem-VEM ÄR DET?) och, tja, där är vi nu.


I övrigt är det bloggtorka. Såg att det cirkulerar någon novemberutmaning och tänkte först hoppa på den, men sen kändes den så jobbig. Mycket med bilder på en själv och sådär, och jag tycker väl det är lite sisådär med selfies om jag ska vara ärlig. Får väl göra en egen utmaning till mig själv istället. Någon gång när inspirationen flödar, detvillsäga inte just nu då.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar