onsdag 1 oktober 2014

Google har gått isönder

Den senaste tiden har jag inte haft några sökord på min bloggstatistik. Förr, på den gamla goda tiden när allt var som det skulle så kunde jag roa mig med och gå in och se vad folk hade googlat på och hamnat här, och då i förlängningen vilka ämnen som avhandlats i den här bloggen. Det var de mest bisarra kombinationer varav "bittermandelolja dosering" nog är den mest frekvent återkommande, och det bara för att jag har ondgjort mig över dåliga förpackningar.

Men nu: inte en sökning. Vet inte om Google har förändrat sin indexering eller om folk helt enkelt är mätta på den typ av information som man uppenbarligen kan finna här. Inte ens mina egna googlingar på mig själv (något jag gör när jag ska länka till en gammal text, det är bara att googla på ungefär vad det handlat om plus ordet "nålsöga" så hamnar man här cirka 9 gånger av 10) kommer med, så det kanske är något tekniskt fel någonstans.

Hoppas! Det är tråkigt annars. Här är till exempel ett axplock från svunna tider när folk googlade som tossingar på allt mellan himmel och jord. Nu: helt tomt, Google bara: Det finns ingen statistik än. Försök igen senare. SNYFT. I blog, therefore I am och nu finns jag visst inte mer.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag har samma fel.
    Ser bara "Det finns ingen statistik än. Försök igen senare."
    Har du hittat nån lösning?

    SvaraRadera