fredag 19 juli 2013

Topplistan just nu

Hej och hå vad det är semester. Bäst just nu:

1. Soda Stream. Har haft denna underbara uppfinning i, vad kan det vara nu, 6-7 år? Tror hur som helst att detta kan kategoriseras som "bästa inköp EVER". Förr: Släpa hem tunga backar med kolsyrat vatten från affären, släpa backar med tomglas tillbaka, vara tvungen att HUSHÅLLA. Nu: ohämmad konsumtion av (i princip) gratis bubbelvatten. Idag provade vi att göra läsk, en dröm som väcktes till liv för sådär 35 år sedan när jag för första gången hörde talas om Soda Stream och man avundsjukt fantiserade om dom lyckostarna som kunde tillverka LITERVIS med läsk när man själv fick nöja sig med en 33-centiliters flaska varannan månad eller så. Häromdagen impulsköpte jag därför en flaska apelsinsmak till Soda Stream och testade, och den blev helt okej. Nu är vi inga storkonsumenter av läsk och därför kanske inga finsmakare heller, men jag tyckte det var gott så här i hettan.
2. Öppet arkiv. Frossar för närvarande i Skärgårdsdoktorn, säsong 2. AAH. Älskar svenska serier, vackra miljöer, enkla karaktärer, förutsägbarheten med en liten twist så att den där som man ska tro är en buse ändå är snäll innerst inne och tvärtom.
3. Bibliotek.
4. Semester. Detta i kombination med 3. Gratis böcker och tid att läsa. AAAAAH. Livet! (Som folk skriver jämt och ständigt i sina bloggar, så nu även jag)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar