tisdag 9 juli 2013

Did I tell you that I love you?

Som en av de sista människorna i hela universum har jag börjat använda Spotify. Tidigare har jag sagt att "vadå Spotify, allting finns ju på Youtube", och det gör det ju. Fast allting finns ju på Spotify också, och nu när jag har en såkallad SMARTPHONE så kan det kanske vara dags att ta steget in på 2000-talet och börja lyssna på musik i luren. Har till och med köpt ett sånt där skitfult armband OM jag mot förmodan kommer att kunna ta några steg i löparspåret framåt höstkanten till, vilket jag planerar att göra så därför kunde jag ju redan nu börja med att färdigställa DEN ULTIMATA LÅTLISTAN. Nu är DE ULTIMATA LÖPARLÅTARNA inte nödvändigtvis musik jag lyssnar på i vanliga fall och vill bli förknippad med. Har nämligen kommit på att det är himla skönt beat i schlager. SCHLAGER. Det är ju kul att upptäcka nya sidor hos sig själv, som att man sitter och laddar ner Jag ljuger så bra med Linda Bengtzing tillsammans med nån ABBA-slagdänga och fransk 70-talsdisco.

Ja, i alla fall så finns det tydligen någon himla radiokanal på Spotify som slumpar fram låtar utifrån vad man har på sina spellistor. Idag upptäckte jag den här funktionen och den första låten som presenterades var Did I tell you that I love you med Jerry Williams. Då fick jag nog och avinstallerade Spotify på stående fot. Nä, skojar bara, det gjorde jag inte. Men alltså...så kul är det ju inte att upptäcka att ens nya sida av sig själv tydligen är ett Jerry Williams-fan. Nog för att jag liksom respekterar Jerry Williams, för han verkar ju vara oerhört hyvens och reko och har hjärtat till vänster och står för det. Men därifrån till att bli ett fan...nja. Det känns inte som jag, direkt.

Men man vet ju aldrig. Får väl prova att springa till den där himla Did I tell you that I love you, den är kanske värsta löparlåten som får mig att komma i toppform på nolltid, och utan skador. Vi kör på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar