söndag 14 juli 2013

Söndag

Vaknade tidigt eftersom jag somnat ganska tidigt kvällen innan. Två glas vin har ungefär samma effekt som narkos för fan. En bra sak dock, man hinner aldrig bli full och göra pinsamma saker längre, man slocknar ju direkt.

Vaknade som sagt tidigt, gick upp, åt frukost, plåstrade om mina skavsår, gick ut på ny promenad. Någonstans här i närheten bor Timbuktu, och innan sommaren är slut ska jag ha listat ut var det är. Utan att fusk-googla, obs. Idag blev det dock inte, även om jag gick åt det hållet. Men hela skogen mellan här och däråt är som ett korsstygnsbroderi av mystiska små vägar som är förbluffande väl underhållna, fastän man aldrig ser en människa där. Så där kan man trava runt rätt länge utan att se skymten av någon skånsk rappare. 

Kom hem, åt lunch, började förbereda kvällens grillning. Igår var det typ 30 grader varmt, idag känns mer som en tidig höstdag. Blåsigt och mulet. Perfekt väder enligt mig, som inte gillar when the heat is on, men något vidare grillväder är det kanske inte. Skit samma, det ska grillas oavsett. Biff från "kviga 4" ligger i marinad, fyra sorters goda röror och två olika sorters sallad är gjorda. LCHF-brödet är bakat, fast jag känner mig tveksam till det. Det ser mer ut som någonting som redan har tuggats och svalts minst en gång.

The Wendels tittade förbi en sväng. Det är marknad här i byn idag, så min man är och skjutsar ner dom dit. Det kostar nämligen FYRTIO KRONOR att parkera vid marknaden, och det är vi alldeles för snåla för i vår släkt.
Bästa bror med familj är på ingång. Semestern kan börja. Tjoho! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar