onsdag 31 juli 2013

Lazy

Jaha, här lever vi livets glada dagar med i skrivande stund tre (3) hundar som i varierande grad är dåliga i magen. Kan säga som så, att det i kombination med gamla trägolv inte är helt lyckat. Är dödligt trött på att skura hundspya och hunddiarré från springorna mellan golvbrädorna vid det här laget, då är det nästan att man önskar sig en ful och opersonlig plastmatta istället. Men bara nästan och bara då.

Fick göra ett par brandkårsliknande utryckningar till trädgården i natt. Det är som med magsjuka barn, så fort man hör ett konstigt ljud så blir man klarvaken och adrenalintillförseln formligen exploderar och det är FRÅN NOLL TILL HUNDRA PÅ INGEN TID ALLS som gäller. Bråttom bråttom ut alltså, och sen tog det timmar att somna om. Efter en sån natt är man, åtminstone jag, rätt seg. Ska poppa popcorn och kolla på Skärgårdsdoktorn och förhoppningsvis ha en lugn helkväll framför öppna arkivet.

Två av tre hundar hålls nu i köket och försöker lista ut vad som är bästa metoden att komma åt en skål med kokt ris och lite torrfoder som den tredje hunden lämnat och som just nu står på köksbordet. Hittills har "ihållande och hjärtskärande gnäll" och "försöka klättra upp på köksbordet" testats utan framgång, men jag hoppas att det åtminstone betyder att de är på bättringsvägen.

Nu: SKÄRGÅRDSDOKTORN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar