måndag 29 juli 2013

Så här då

Vi har varit i kungliga huvudstaden i några dagar. Det kan man ju inte blogga om hur som helst, för tänk om det är någon bindgalen knarkare som läser och GÖR INBROTT medan vi är borta. Har läst i andra bloggar och när folk skriver att de ska åka på semester så betonar de särskilt att de har hus- och lägenhetsvakter, så tjuvar göre sig icke besvär. Men själv valde jag alltså att hålla inne med den informationen, och nu är vi alltså hemma igen, så tjuvar behöver fortfarande inte göra sig besvär.

Borde göra en fyllig reseskildring, men jag sitter vid datorn i arbetsrummet och telefonen med bilder ligger i vardagsrummet och det är 28 grader varmt inomhus så ORKA. Det får bli en annan dag. Imorgon kanske, för då ska det eventuellt regna. Det regnade lite i natt och det var första gången under hela juli månad. Sista helgen i juni var jag på hundutställning i två dagar, och då hällregnade det från arla till särla, men vi måste ha blivit bönhörda, vi som stod och tryckte ihop oss i ett minimalt utställningstält och tiggde och bad Makterna om lite sol. Fast det här ökenklimatet känns ju en smula överdrivet. LAGOM är väl en alldeles förnämlig svensk uppfinning. 20 grader och lite växlande molnighet, vad är det för fel på det?

Och jodå, man får visst klaga på värmen. Man får till och med BÅDE klaga över att det är för varmt på sommaren OCH ogilla när det är snö och kallt och mörkt på vintern, fattar inte vem som har fått för sig att det måste råda någon slags motsatsförhållande här. Jag är en fri ande och jag klagar exakt hur mycket jag vill. Hej då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar