tisdag 20 januari 2009

Sexbloggare är lite dumma i huvudet del 2

Jag tycker gott att man kan vara lite storsint ibland. Erkänna när man har haft fel och sådär. Även om det bär en emot innerst inne, men det får man ta. Rätt ska vara rätt.  

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg där jag pekade ut sexbloggare som lite dumma i huvudet. Jag fick två kommentarer, en från en väldigt bitter person som gjorde sig till talesman för all världens dyslektiker, och en från Emmy, som påpekade att hennes sexblogg minsann var välskriven. Den har dessutom en stadig placering på Metros topplista. Som jag har slutat att kolla på, det är för deprimerande.  Inte på grund av Emmy då, ska kanske tilläggas för ordningens skull. I början var jag lite bitter över att min blogg, som är så fantastisk, inte for som en raket raka vägen upp bland silverfiskar och blondinbellor, men efter att ha sneglat på slumpmässigt utvalda bloggar från sagda lista så vet jag inte längre om jag skulle tycka det var så värst smickrande att hamna där.  

Men till saken. Ja, okej då. Jag förstår fortfarande verkligen inte alls poängen med att fylla en blogg med könsord och samlagsrecensioner, men det lär jag väl aldrig begripa. Men OKEJ då. Jag erkänner. Emmy kan hantera det svenska språket.  Till skillnad från alla andra sexbloggare som knappt kan stava till kuk och fitta och som fortfarande framstår som lite dummare i huvudet än andra. 

Ett undantag som bekräftar regeln, alltså. Så. Nu är det sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar