tisdag 9 december 2008

Sex is life eller vadå?

Då och då händer det att jag klickar mig in på Aftonbladets skitsajt för kvinnor, Wendela, a k a "Vulva", efter Jennys något förhastade felsägning. Som i sammanhanget var mycket rolig.

Härförleden ombads man att i egenskap av kvinna deltaga i en enkätundersökning om sex. Jag gillar enkätundersökningar och svarar glatt på allt från vilket märke av vinterdäck jag senast köpte (Sava) till hur jag röstar i kyrkovalet (inte alls, jag är inte medlem), så jag grep mig an även denna uppgift med stor iver. Men som med de flesta andra besök på Vulva-sidan slutade det med irritation och stegring av blodtrycket.

Först kom lite allmänna frågor som jag inte säger något om, men sedan kom frågan Hur skulle du vilja utveckla ditt sexliv? och där var svarsalternativen Mer spontant sex, Mer variation av ställningar, Fler sexleksaker, Jag vill ha sex med någon annan än min partner och Jag vill ha gruppsex.

Nästa fråga som upprörde var Vilka önskningar har du angående förspel? Där kunde man välja mellan Jag vill ha längre, Jag vill ha kortare, Jag vill ha mer romantiska förspel t ex med skumbad, tända ljus, musik och skumpa, och Jag vill inte ha något förspel alls.

Slutligen kom frågan Vad skulle du helst vilja ha av din partner i sängen? och där var svaren Mer tid och uppmärksamhet, Bättre teknik, Mer överraskningar och Ingenting, jag vill helst vara ifred och sova.

Och då frågar sig vän av ordning, dvs jag, var i helvete alternativet Det är för jävla bra som det är, tack! har tagit vägen. Man kanske redan HAR så mycket spontant sex och variation av ställningar som man önskar? Man är kanske inte ett djävla dugg INTRESSERAD av att använda sexleksaker eller knulla med någon annan än sin partner? Man kanske inte HAR LUST med gruppsex? Man kanske har LAGOM långa och LAGOM romantiska förspel redan? Man får kanske ALLT man vill av sin partner, till och med vara ifred och sova om det är det man helst av allt önskar? Man kanske är NÖJD, för helvete. Men det får man tydligen inte vara i Vulvas skitundersökning. För det är väl ändå inte meningen att man ska behöva ta det minst dåliga alternativet bara för att kunna svara på frågorna?

Är det någon mer än jag som ser Aftonbladets nya domedagsrubriker: SVENSKA KVINNOR: VI KRÄVER MER FÖRSPEL AV VÅRA MÄN, eller SVENSKA KVINNOR DRÖMMER OM GRUPPSEX alternativt SVENSKA MÄN HAR SÄMST TEKNIK I SÄNGEN. Va? Va? Va?

Vakna, kretiner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar