måndag 1 december 2008

Dom ler mot allt och inget och ger fan i misären

Nu har jag julpyntat. Det var rätt snabbt gjort. Först var jag ambitiös och skulle putsa fönstren, för det är nog inte gjort sedan förra julpyntningen, men allra först fyllde jag på spolarvätska i bilen, vilket kanske inte är att betrakta som julpyntning, men hur som helst, sedan blev det ju mörkt. Så jag gav fan i att putsa fönstren, för att tala klarspråk. De klarar sig nog till våren.

Mitt julpynt består av:

1. Tre SNYGGA adventsljusstakar, inköpta på något lågprisvaruhus, av en modell som har utgått ur sortimentet. Därför kommer jag aldrig i helvete att kunna ha ljusstakar i alla fönstren eftersom jag tycker att alla andra ljusstakar ser för djävliga ut i jämförelse med mina SNYGGA.
2. Mitt ärvda Luciatåg.
3. Tord Den Frommes Kyrka. I år kom den upp ur källaren. Halleluja.

Ja, det var väl i stort sett allt. Det tog på sin höjd 5 minuter, vilket inkluderade att gå ner i källaren och hitta Tord Den Frommes Kyrka, som varit försvunnen sedan 2006. Jag förstår inte varför alla stressar så med sina julbestyr. Det är ju lätt som en plätt om man bara är rationell och ser till det ändamålsenliga.

Grannarna ovanför har satt en tomte på balkongräcket. Jag vill bara poängtera att djävulstomten Birger inte ingår i mitt julpynt. Han är balkongens och mörkrets och ondskans HÄRSKARE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar