fredag 25 februari 2022

Putin i blåbärsskogen

Jamen det går ju nästan inte att blogga i dessa tider utan att i alla fall på något vis säga något om Ryssland/ Ukraina i allmänhet och Putin i synnerhet. Vad jag vill uttrycka är en undran om han och människor i hans omgivning inte märker att han för fan har TAPPAT DET FULLSTÄNDIGT? Det är så jag skulle vilja uttrycka saken för att tala klartext. Finns det ens en rimlig och jämförbar skala för exakt hur dum i huvudet man får lov att bli? Det här med att invadera och starta krig känns väl alldeles otroligt mossigt, förlegat, oändamålsenligt och helt enkelt bara för djävla DUMT. Sluta genast med detta, är vad jag har att säga till den där puttefnaskern Putin. 

I övrigt är det ju BARA deppigt. Inte för att krig någonsin har varit festligt, men det här tar väl ändå priset. Det är ju ändå 2022, kan dom inte bara sätta sig ner och diskutera sig fram till en djävla LÖSNING av problemet. Så får ju alla andra göra så det borde väl en stor kille som Putin också klara, tycker man ju. En stor kille som Putin borde också ha lärt sig att man kan inte alltid få som man vill och det är inte klädsamt att börja slåss bara för att man inte får lajva Sovjetunionens stormaktstid. 

Jag tycker någon kan beordra Putin att han kan gå och lägga sig. Utan kvällsmat. Och med indragen veckopeng på ett oöverskådligt antal veckor. Det var sanktioner som hette duga när jag var liten och man inte uppförde sig (idag hade väl någon lämnat in en orosanmälan till soc om något liknande hade hänt). Jag tror det är ett språk som Putin förstår. Sen kan han ligga där i sitt lilla pojkrum och grunna över sitt beteende och sedan gå ut och be världen i allmänhet och Ukraina i synnerhet om ursäkt. Det kommer såklart inte att hända, men man kan ju få önsketänka.    

1 kommentar:

  1. Jag tycker vi enas om att du har helt rätt och att vi godkänner sanktionerna utan prut!

    Pilutta dig Putin!

    Markattan

    SvaraRadera