måndag 19 april 2021

Robinson 2021

Självklart tittar jag på årets säsong av Robinson, det är sen gammalt. Min man skrattar varje gång han går förbi och tror att deltagarna är lurade, att de trodde att de skulle få åka till Indonesien och så hamnade de i Norrland istället. Men det måste de ju ha vetat innan, vem packar annars med sig täckjacka liksom? Så här tycker jag om dom som är kvar i detta nu:


LAG SYD:

ANNICA: Henne gillar jag skarpt! Där är det ordning och reda och raka puckar och laget före jaget och hon verkar också genuint snäll och rolig. Jag hejar på Annica! 

DENNIS: Jamen kan man INTE gilla Dennis? Fast egentligen har man väl inte fått se så värst mycket av honom, men han verkar väldigt trevlig. Ödmjuk och en van skogsmänniska. Han kan nog bli en vinnare.  

JOANNA: Gillar även Joanna, tycker hon är grym. Duktig i tävlingar, rolig och gnäller inte för småsaker så att säga. Tuppa av, krampanfall, ambulansfärd - tillbaka nästa dag. Inga konstigheter där. 

ELIAS: Alltså, jag har såååå svårt för Elias, han verkar vara en riktig gnällspik och jag tycker nästan han ser lite obehaglig ut när han stirrar en i ögonen (som jag upplever det) och ler sitt bländvita leende. 

OLIVIA: Från början hade jag väldigt svårt för Olivia också, jag menar, vem har ens "VIP-bordsservitris" som en yrkestitel? "Spinkig och tanig och direkt från Stureplan, hon kommer ju inte att palla många dagar", sa jag tvärsäkert, men jag måste säga att jag har ändrat mig om Olivia. Hon är seg. Och har varit duktig i många tävlingar. Heja Olivia!

(Det framgår ganska tydligt att jag hejar på LAG SYD)

LAG NORD:

ANDREAS: Tycker han verkar vara en genuint snäll person, men ganska anonym? Kanske en sån som lite vänder kappan efter vinden? Det är lite svårt att bilda sig en uppfattning om Andreas faktiskt, men han är nog min favorit i LAG NORD. 

ANNKI: Alltså, jag hade nog skurit upp pulsådrorna med en granruska om jag hade tvingats vara i samma lag som ANNKI. Orkar ej med folk som storskrattar och är så djävla positiva hela tiden, även om det såklart är en god egenskap. Men jag får nästan gömma mig bakom en skämskudde när Annki visas i rutan. 

JOHANNA: Här är det kanske inte skämskudde, men Jag. Står. Inte. Ut. Med. unga fröken Har-Åkt-På-En-Räkmacka-Hela-Livet och hennes snusförnuftiga uttalanden. TA BORT, skriker jag när hon visas i bild. Hennes mamma hade förmodligen stora problem med amningen på grund av att hon föddes med en silversked i storleksordningen SOPPSLEV i munnen . 

LUDWIG: Här är en till som jag skriker TA BORT så fort han öppnar munnen. Står verkligen inte ut med den där asdryga, besserwisseraktiga unga herr Har-Åkt-På-En-Räkmacka-Hela-Livet-typen och hans snusförnuftiga uttalanden. TA BORT, TA BORT, TA BORT. Han blev nog överhuvudtaget inte ammad för i hans mun låg nog ett helt gross silverskedar redan när han var ett embryo. HAT!  

PAUL MICHAEL: Killen som är med för att man ska ha någon att hata, men jag tycker han är rätt oförarglig i jämförelse med mina verkliga hatobjekt Johanna och Ludwig, och det trots hans dumdryga uttalanden om att killar ska ha 30 % mer mat för att de förbränner 30 % mer energi för att böja sig ner och plocka ett blåbär. Ska bli väldigt spännande att se vad som händer nu när de andra valde att rösta ut Alexander istället för honom trots att han uttryckligen hade bett om det. 

TOVA-SOPHIA: Här är ju en till jag inte kan med, även om jag gillar henne något mer än Johanna och Ludwig. Men tycker hon verkar lite falsk och stör mig även på att hon ska visa halva röven hela tiden. Sen kan jag tycka att om man nu byter både kön och identitet och därmed också namn, kunde man inte välja NÅGOT annat namn än TOVA-SOPHIA? Va? 

(Det framgår nog ganska tydligt att jag INTE hejar på LAG NORD). Hehe. 

Ja, det var väl vad jag tycker so far. Nu ska det komma utmanare! Och Alexander ska hämnas från Gränslandet. Det här är vad jag kallar god tv-underhållning.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar