måndag 20 februari 2017

Veckan börjar bra, sa hen som skulle hängas på måndagen

Jamenjaha, det här börjar ju bra. I morse inledde jag dagen med att tvärbromsa för ett rådjur så att min matlåda flög ner på golvet i bilen. Sen skulle jag bära ut en kartong på lagret och då gick botten ur så att innehållet spreds över hela golvet och jag fick sopa och skura istället för att göra roligare saker.
Förra veckan var jag ju hos tandläkaren, allt var bra och frid och fröjd. Idag bet jag av en bit av en lagning när jag åt en fucking OSTMACKA. Ja, det var en sån där gammal amalgamhistoria från nittonhundralängesen, så den var väl på fallrepet, men ändå. Det kunde väl ha hänt när jag ändå var där? Eller dagen innan eller något annat komfortabelt.

Tur i oturen var väl ändå att jag fick en tid snabbt. Står nämligen inte ut med att ha vassa bitar av lagningar som man av någon anledning alltid måste vara där med tungan och pilla på, och sen tänker jag att har en bit lossnat så kan lika gärna hela djävla tanden rasa ihop så det är väl lika bra att få det tillfixat så fort som möjligt. Otur i turen var att min vanliga tandläkare hade sportlov så nu får jag gå till YTTERLIGARE en som jag inte känner. Samt gissningsvis slanta upp en rätt så försvarlig summa pengar såhär dagarna innan lön. JIPPI. Eller kanske inte.

Undrar vad som mer kommer att hända idag? Tror inte "trissvinst" står så jättehögt på sannolikhetsskalan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar