måndag 20 februari 2017

Här var det livat, här var det glatt, NOT

Jamen herregud. Det blir visst inget bloggande alls om man inte har en sträng utmaning hängande över sig. Alla människor verkar köra någon slags utmaning på Instagram just nu, den har jag missat så jag fattar ingenting men plötsligt en dag är hela flödet fullt av till exempel skor, för att det var dagens tema. Själv kör jag mest bilder på taxar och konstiga kontaktannonser från tidningen Land. Borde kanske ha en utmaning där med för att få mer variation. ELLER KANSKE INTE.

Kollade på Mandelmanns gård igår (orkar/hinner tydligen knappt kolla på tv i veckorna, så när det är helg och inget inplanerat så blir det BULKTITTNING DE LUXE) och djävlar vad sugen man blir på sommar, att få odla i landen (Mandelmanns verkar inte ha en enda mördarsnigel, noterade jag bittert) och sitta ute i trädgården och dricka vin, läsa deckare och grilla (Mandelmanns gjorde dock inget av detta, så det tipset kan de få av mig istället).

Just nu ser trädgården ut som jag vet inte vad, för i höstas fällde vi fyra stora tallar och tänkte: härligt, vad mycket ved vi kommer att få, och det har vi i och för sig fått, men tallarna innehöll också ansenliga kubikmeter ris och grenar som först skulle sågas av och sedan ska fraktas bort, men så kom ju snön och lade sig över hela skiten så det gick ju sådär. Men nu har nästan all snö smält, så till helgen kanske. Är dödstrött på att titta ut genom fönstret och se gigantiska högar med tallris vart jag än ser. Det ska också bli lite spännande att se om och hur trädgården förändras när dessa fyra jätteträd försvunnit. Ett av dom stod framför växthuset så jag hoppas att det innebär att växthuset blir lite mer produktivt när det nu får fri tillgång till solen.

Vi kollade på film igår också! Det händer verkligen inte ofta längre, oklart varför för vi gillar ju film, men ibland är det som att man liksom inte har ork för nittio minuter? KLENT. Men igår tog vi oss i alla fall an Iboy, en brittisk science fiction som verkligen inte var mycket att hänga i julgranen. Utöver ett minst sagt tunt manus så spelades den kvinnliga huvudrollen av samma skådespelare som spelar Arya Stark i Game of Thrones, så det blev ju jättekonstigt. Orkar inte gå in på handlingen i detalj, men det var en kille som blev skjuten i huvudet medan han pratade i sin telefon och sen hade han delar av en iphone inne i hjärnan, vilket gjorde att han kunde typ fjärrstyra datorer och telefoner med tankekraft. GÄSP. Den här filmen får en överkorsad iphone av fem möjliga.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar