måndag 28 mars 2016

Trandans med mera

Jaha, det var påsken 2016 det. Den gick...fort? Nyss var det liksom skärtorsdag och nu är det annandag och imorgon jobbedag och nu dröjer det till nästa långledighet på grund av att svekfulla första maj infaller på en söndag i år så den har man ingen som helst nytta av.

Idag var vi på trandansfestival en liten bit härifrån. Det var packat med folk, och tranor också tack och lov, så vi inte åkte hela 15 km i onödan menar jag. Så här såg det ut:

Trängsel.

Trafikstockning.

På playan.

Väl hemma igen så lade jag lite tid på den djävla hemtentan i FILOSOFISK PEDAGOGIK, nykter ska väl tilläggas, och nu är den väl i princip klar känner jag. Den ska väl få mogna ett par dagar innan jag lägger sista handen vid detta masterpiece - hahaha - och sedan skickar in och ber till Gud om ett godkännande. Vet ju fortfarande inte om jag ens har fattat frågorna rätt, så det känns lite som att man måste ta till högre makter för att kunna passera detta nålsöga och kunna få stoppa undan de där DJÄVLA TRÅKIGA BÖCKERNA som ligger precis överallt och suger musten ur mig.






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar