måndag 6 augusti 2012

Sweet and sour

Men NÄÄÄÄÄEEEEJJJJJJ vad det inte gick så himla bra för de svenska ryttarna i laghoppningsfinalen idag då. Eller ja. Sexa i OS är väl inte kattskit för ett litet land som Sverige med tanke på att hela världseliten deltar. Och att få med tre ryttare till individuella finalen på onsdag är ju inte heller fy skam. Får man väl ändå tänka nu när den värsta besvikelsen lagt sig. Och djävlar vad spännande det var med omhoppningen mellan Storbritannien och Holland. Hejade på Storbritannien för det gör jag jämt i ridsportsammanhang (om inte Sverige är med alltså). Nick Skelton har ju varit med sedan jag var liten och man satt som klistrad framför sändningarna från Göteborg och hörde Anders Gernandts bröla ut sitt FYYYYYRRRRA FEL, HAN RRRRRIIIIIVERRRRRR! 

Det blev extremt stressigt att hinna med tv-sändningarna idag. Skulle nämligen både passa barnbarn och baka bröd och heja på svenska ryttare. Kom hem, sprang ut med taxen, rusade tillbaks in, såg de individuella ryttarna, slängde ihop bröddegen med volymen på det högsta, kastade mig in i bilen och körde som en biltjuv till Åhus medan jag lyssnade på Jens Fredrikssons ritt på radio. Helt sjukt att höra ridsport refereras på sportradion, kommentatorn gick på som värsta fotbollsspeakern där det gällde att få in maximalt antal ord per tidsenhet..och nu följer en ganska lång högersväng och Jens ser lugn ut men det gör inte Lunatic och här kommer ett hinder och det klarar de galant. Och nu kom ett hinder till...och dom klarar det, men så kommer trekombinationen och han klarar första, det kritiska andra, och tredje! JA! och nu följer en lång vänstersväng...och så vidare. När man är van vid att Lotta Björe pratar om relevanta saker när det är läge och är tyst när det är spännande så var det ju nästan lite underhållande. Stormade sedan in hos The Wendels lagom tills det var Lisens tur, och sedan fick jag stanna i deras tv-soffa tills det var slut. Adrian bara: Jag vill titta på Musse Pigg, men det kunde han ju bara fetglömma.

Nu är det handboll ikväll, men det är ju så okristlig tid att jag nästan måste lämna walk over här. PISS. Visserligen är Sverige redan klart för kvartsfinal, men man vill ju ändå se hur det går mot Frankrike. Men ja. Om jag drabbas av insomnia så kanske.

Nu ska jag baka ut den väljästa bröddegen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar