tisdag 28 augusti 2012

If the kids are united

Idag har jag varit flitig. Har jobbat. Efter jobbet sprang jag en runda på Lingenäset tillsammans med Remus, tax med rätt att jogga. Sedan åkte jag och köpte en transportbur till Hilding, samt lämnade tillbaks en annan transportbur som jag hade köpt en annan dag, men som var en helt värdelös modell. Remus har en transportbur som man kan spänna fast med säkerhetsbältet. Jag utgick helt slött från att ALLA transportburar hade denna finess, för man vill ju inte ha en stor bur flygades lös i kupén vid en tvär inbromsning, men så var inte fallet. Jaja. Nu är den tillbakalämnad. Sedan åkte jag hem och så stuvade vi in Hilding i buren och åkte till veterinären och vaccinerade honom så att han ska kunna vistas bland folk. Eller i alla fall bland andra hundar. Sedan åkte vi hem igen och så tränade jag fritt följ med Remus. Sedan tog jag med mig taxarna på koppelpromenad till brevlådan vid Konsum, en sträcka på kanske 400 meter tur och retur, för att posta ett brev. Det låter enkelt men är svårt med en 12-veckors valp som aldrig haft så mycket som ett halsband på sig i sitt tidigare liv. Men skam den som ger sig.

Sedan drack vi te och åt smörgås och sedan har jag, hör och häpna, UPPDATERAT MIN FOTODAGBOK. Det var ju inte igår om man säger så, så det tog sin rundliga tid. Nu ska jag strax gå och duscha och sedan får vi se vad resten av kvällen bär i sitt sköte. TV kanske?

Slänger in en bonusbild på taxarna bara för att.

Don't mess with me, kiddo!

1 kommentar:

  1. Jag är ju egentligen ingen hundmänniska, har tva katter (supersöta förstas), men idag när jag var i djurbutiken var det en jättesöt labrador. Sen ser jag din bild pa dina fyrbenta, och tänker, om det inte vore ett sant sabla motionerande med hundar, skulle jag skaffa en.

    Dessutom ogillar jag starkt piss inomhus. Näh, det far nog förbli en orealiserad dröm.

    Annika

    SvaraRadera