onsdag 28 juli 2021

It's good to be on horseback

Sitter och följer OS-dressyren, kür-finalen och alltså guuud vad alla är bra. Det är klart man hoppas det ska gå bra för Sverige, men helt ärligt, alla är så enormt skickliga att det nästan inte spelar någon roll vem som vinner för ALLT är en ren fröjd att se. 

Stör mig dock rätt så mycket på kommentatorerna, Henrik Johnsson, a k a Malin Baryards man, och Peter Markne. Peter Markne är ju väldigt kunnig, men rätt ofta sitter han bara och säger "mm" när någon svår övning har genomförts. Som man då eventuellt ska tolka som att det är bra, eller? Man vill ju kanske också veta VARFÖR det är bra, alternativt, om det inte är bra, varför det INTE är bra. Där är ju SVT:s kommentatorer tusen gånger bättre om jag får säga vad jag tycker och det får jag ju eftersom det är min blogg. Och Henrik? Vet inte precis hur kunnig han är, han kan väl gissningsvis en del för annars får man väl (förhoppningsvis) inte kommentera, men nu har jag hört honom vid två olika tillfällen säga att Cathrine Dufours sambo (blivande fru råkar ju jag veta eftersom jag följer Cathrine på Instagram) Rasmine är dotter till fotbollsspelaren Brian Laudrup. MEN VEM BRYR SIG? Dessutom har han vid två tillfällen kallat Cathrine för Charlotte. Utan att bli rättad. Men för övrigt är det tradiga kommantarer som verkligen inte ger särskilt mycket om man inte tillhör de redan frälsta. Inte konstigt att folk säger att det är mer spännande att se målarfärg torka än att titta på dressyr. 

Är också sur för att tv-teknikerna schabblade bort musiken till Therese Nilshagens ritt, jag utgår från att den hördes på plats för annars hade hon väl inte ridit. Kür utan musik var en intressant upplevelse, men ganska tråkig. Ja, det var väl allt från tv-soffa-experten för den här gången.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar