lördag 31 juli 2021

Hurra, Sverige-Brasilien 34-31

Puh, det blev en bitvis nervös match där damerna låg under med fem och såg lite bleka ut i första halvlek men sedan tog sig samman och plötsligt gjorde Brasilien inte ett enda mål på hur länge som helst och så var det plötsligt Sverige som ledde med fem, men sen knaprade sig Brasilien ikapp och ja, sådär höll det på. Men det gick ju vägen. PUH. 

Saker som stör mig rent generellt i OS-handbollen:
1. Expertkommentatorn Per Johansson när han talar direkt till spelarna: "Nej, nej, Strömberg, du kan inte passa i det läget". "Nej, Carlsbogård, där måste du vara med i fötterna" som om han är nån himla Korpen-tränare. Detta gör han hela tiden men mest när Sverige ligger under och då är han verkligen expert på att tala om vad de gör för fel. SLUTA MED DET. Nä, tacka vet jag Robban och Claes, men de ingår väl inte i Discovery+/Kanal 5. Nästan så jag funderade på att stänga av tv-ljudet och ha på radiosporten istället, men då vet man aldrig om det plötsligt hoppar in någon trafikvarning eller referat från ett spjutkast.
2. Vad är det för små löjliga Wettexdukar de har och torkar planen med? Det är möjligt att det är något material som suger upp spelarsvett som aldrig förr, men kunde de inte gjort trasorna lite större än en handflata? 

Ja, det var väl allt från soffexperten just nu. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar