måndag 25 maj 2020

Robinson - finalen

Jag har inte sett finalen, men jag vet ju såklart vem som vann eftersom Annika skrev att det var en värdig vinnare och då var jag tvungen att gå in på Aftonbladet och kolla. Jag vet inte om jag skulle kalla Mikael en värdig vinnare av Robinson, för jag tillhör ju dom som tycker att man nog ändå ska ha lite survival skills för att vara det, men det var det ju ingen av dom fyra som var i final som hade. Okej att Christoffer var bra i tävlingar, men har man sett honom (eller någon av de andra) fånga en fisk eller göra upp en eld?  Så av de fyra som var kvar så tyckte jag Mikael eller Priya, baserat på att de var de jag tyckte verkade vara de trevligaste/roligaste. Så i det avseendet tyckte jag nog att Mikael var rätt person. Gillade honom jättemycket i början, tyckte sedan han blev (eller visades) som lite småtråkig, inget hände liksom. Det vände lite sedan han bröt av sina framtänder på grisen, hehe. Att han sedan (enligt Aftonbladet) valde att skänka bort pengar till behövande gjorde ju inte saken sämre. Plus att han (fortfarande enligt Aftonbladet) har taxar! Då är ju saken liksom avgjord. Mikael FTW.
Är lite sur på mitt programbibliotek för vissa Robinsonavsnitt har inte funnits där. Jag tittar ju ikapp på helgerna, och avsnitten ligger ju i kronologisk ordning men avsnittet där Fabian blev bortröstad (vad hände?) och avsnittet med "plankan" (vem vann?) fanns inte. Blev så sur, vet dock inte om det är Telia eller TV4 som jag ska vara sur på? Är också lite sur över att de tidigare avsnitten försvinner efter en viss tid (fast det var inte det som var felet i de försvunna avsnitten, för både avsnitten före och efter de ovan nämnda var kvar), om man kan ha 800 miljoner avsnitt av en massa gamla serier i programbiblioteket kan man väl också ha hela innevarande säsongen av ett pågående program. Ja, jag vet att hela säsongen finns (i det här fallet) på TV4 play, men det hade ju varit trevligt att ha allt på ett och samma ställe. Jaja, slut på veckans i-landsproblem. Vad ska man nu kolla på? Börjar inte Biggest Loser snart?

3 kommentarer:

  1. Och jag som var sa noga med att inte avslöja vem som vann :). Jag tycker att han var en värdig vinnare, eftersom han bade sag till att alla fick mat och att han kunde göra upp eld.

    Däremot var han väl inte den bästa i tävlingar (som kan vara lite faniga), och han fick ju hjälp i en tävling men eftersom han inte fuskade själv tycker jag det var helt ok.

    Jag gillade ocksa att han var sa snäll och inte paktade, heller inte att han skröt med sin kockbakgrund och de priser han vunnit.

    Det där med tänderna var ju först roligt men sen hade jag svart att se honom prata, fick känna efter att mina egna tänder satt kvar. Läste sen att det var stifttänder, och da släppte det.

    Annika

    PS. Det var Clara som vann plankan.

    SvaraRadera
  2. Robinson Australien pagar ju just nu, men de är sa manga sa ännu har jag ingen favorit. Synd att du inte kollade pa Farmen Norge, det var en bra säsong. Min andrafavorit vann, men eftersom förstafavoriten var bonde till yrket kanske det hade varit orättvist om hon hade vunnit.

    Annika

    SvaraRadera