fredag 30 november 2018

Bonde söker fruuuuu

Kollade på veckans avsnitt av Bonde söker fru igår p g a var sjukt trött i onsdags och orkade inte ens tänka tanken på reklampauser som inte går att snabbspola förbi. TV4 Play: I love you.

Ja, men vad ska man säga? Så här säger jag:

PER:
Jag tror på Per och SOFIE. Tycker de verkar ha bäst kemi och var det inte de som hånglade, eller åtminstone kysstes, redan på ett rätt så tidigt stadium? Fattar i och för sig sen inte hur man kan gå och hålla om LINA på den andra dejten, men det kanske är tv-teamet som har sagt till dom att de ska göra så för att man inte ska fatta att tycke redan har uppstått för den andra?

SUSANNA:
Alltså här känns det nästan jobbigt. Jag tror ju att HANNES är bästa valet (om hon nu kan tänka sig att leva med en person som spelar i ett band som heter PÖKERZ, men det verkar ju åtminstone inte hindra henne från att hångla med honom?). Tror inte på JIM, han är för mycket stadsmänniska. Fast om jag hade fått välja mellan ändå en rätt så gullig stadsmänniska och en som spelar i PÖKERZ så vete fan om jag inte hade tagit stadsmänniskan ändå. Men nu är det ju inte jag som är med i detta program.
Sen fattar jag inte, spelades det här programmet in någon annan sommar på Susannas gård? De har ju typ stickade tröjor och luvtröjor och sånt på sig och jag kan inte minnas att någon människa hade något annat än shorts och t-shirt denna nådens sommar 2018.

SIMON:
Sååå gulligt att Simon tog med AMANDA på en ridtur på deras dejt. Det var nästan så att jag blev lite kär i honom bara för det. Sen tänkte jag att det kanske var tv-teamets förslag, för han verkar ju inte vara direkt framåt. Överlag känns alla dejter nuförtiden väldigt uppstyrda av någon annan än bönderna själva, vilket är lite tråkigt. Jag tror mer på Simon och Amanda än på Simon och FRIDA, det känns som att hon är en sån som styr och ställer och utnyttjar att han är snäll och kanske inte säger ifrån. Men nu verkar det ju bli jordens DRAMA i nästa avsnitt? KAN INTE BÄRGA MIG!

ERIK:
Ja, herregud. ALICIA fick skjuta pistol på sin dejt för att hon någon gång hade sagt att hon ville prova det, medan CAROLINE fick åka och fiska för att det var ett av Eriks största intressen. Det fattar man ju vem som är favoriten där. Och när sen Caroline ifrågasätter Eriks synsätt så blir han AS-IRRITERAD (fast han förnekar det, men den surheten går ju nästan att ta på till och med genom tv-rutan). Såna är fan alla killar som säger att de vill ha "tjejer med skinn på näsan som kan säga ifrån och sätta mig på plats", men när det sen händer så blir de pissesura.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar