onsdag 24 februari 2016

Masterchef Canada

Har precis hetsat mig genom första säsongen av Masterchef Canada, vilken, liksom Masterchef USA, får Sveriges Mästerkock att framstå som ett tältmöte.  Alla "over there" verkar vara mer eller mindre bindgalna och besatta av att vinna, och de baktalar och backstabbar varandra så fort möjlighet ges. Inte så ödmjukt svenskt om man säger. Blev i alla fall helnöjd när min favorit Eric vann. Vilken kille som bara är 21 och BÅDE hunnit utbilda sig till kemiingenjör och lärt sig laga mat som en gud. En gång när jag var i den åldern-ish var jag ihop med en kille som bjöd på middag och som ansåg att kokt potatis och stekt lök plus en folköl var fullt tillräckligt för att imponera. Vi är ej ihop längre.

Laddar nu för kvällens avsnitt av Sveriges Mästerkock och hoppas att den där otäcka ungen Elin åker ut. Är hon inte helt otroligt obehaglig?

4 kommentarer:

  1. Första gången jag såg och hörde den där Elin så SKREK jag rätt ut "MEN HÅLL KÄFTEN OCH FÖRSVINN!" Kommer ihåg att mina barn tittade lite oroligt på mig. Tål henne inte. TÅL HENNE INTE.

    SvaraRadera
  2. Första gången jag såg och hörde den där Elin så SKREK jag rätt ut "MEN HÅLL KÄFTEN OCH FÖRSVINN!" Kommer ihåg att mina barn tittade lite oroligt på mig. Tål henne inte. TÅL HENNE INTE.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså, det här med att hon åmar sig och kråmar sig och pratar barnspråk med sig själv...hur tror man ens att någon ska ta en på allvar när man håller på så? MEN HERREGUD, TÄNK OM HON VINNER?

      Radera
  3. Hon får inte vinna. Så enkelt är det. Det måste finnas nån jävla gudomlig rättvisa ändå.

    SvaraRadera