måndag 14 juli 2014

Superspararna del 2

Glor på TV5:s nya satsning Superspararna. Hon den här nya förmågan som var besatt av "graaaatisgrrrrejer" (sagt på blekingemål ungefär 10 gånger per mening) verkade ju minst sagt störd. Vem orkar scanna igenom hela djävla ICA:s sortiment centimeter för centimeter för att möjligen få tag på någon rabattkupong till grejer som man inte ens behöver men som man är besatt av att få bara för att det är gratis. Och vad är det för en töntig familj som sitter som får på parkeringsplatsen och väntar i timmar? HAR DE INGA LIV?

Och han den där dryg-putte som tyckte att han var så djävla smart som "lånade" en bil på en bilfirma under sin gratisdag. Tror väl kanske inte att bilfirman blir så glada när folk ber att få "provköra" och sedan använder bilen för att transportera privatgrejer p g a galopperande snålhet, samt "lattja lite" (väx upp för fan). GAH vilken störig typ.



Och jag vet inte. Hittills har jag inte fått ett enda "spartips" värt namnet. Men det kanske inte är det som är tanken med ett sånt här program heller.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar