torsdag 17 juli 2014

Läskigheter pt 2

Igår när jag låg och läste på en filt i trädgården så tyckte jag att det liksom kliade/kittlade lite. Kikade ner i min "urringning" (det var ingen urringning, men vad fan heter det då? halslinning?) och upp ur bh:n marscherade en glad liten tvestjärt. Bara sådär, som om den hörde hemma där och hade all rätt i världen att bryta ny mark i sitt nyvunna territorium.
Isch. Inte för att jag direkt tror att tvestjärtar föds i helvetet och kryper in i öronen och bygger bo i folks hjärnor som man alltid fick höra när man var liten, men de behöver ju inte vara under mina kläder för det. Någonstans får man faktiskt dra gränsen. Hör ni det?

PS: Läste på Facebook att man kan döda myror med Fun Light, och eftersom vi hade en liten invasion i arbetsrummet för ett tag sedan så inhandlades en flaska och en skvätt outspädd helvetesbrygd hälldes på ett tefat som placerades på golvet. Och det tar bevisligen kål på både myror och diverse flygfän modell mindre, inte omedelbart men efter några dagar låg liken i små högar här och där. Bra "giftfritt" insektsmedel och definitivt ytterligare ett skäl till att inte äta eller dricka någonting med aspartam i. Hear my voice.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar