torsdag 10 juli 2014

Fötter

Semestrar vidare i sakta mak. Sa innan semestern började att mitt mål var att inte passera kommungränsen ens en gång, men har redan tänjt på denna "sanning" genom att snedda in i Hörby kommun en gång och sedan sicksacka mellan både Simrishamns och Tomelilla kommuner. Men det handlar ju bara om några mil hit och dit så det kan väl få passera.

Hatar just nu mina fötter orimligt mycket. Jag har ju fötter som designats av Carl Barks eller vad han nu heter som tecknade Kalle Anka. Därför kan jag inte ha skor som folk utan får jämt skoskav, hur ingångna och sköna och väl utprovade dessa skor är. Går jag barfota så får jag blåsor p g a att huden veckar sig under mina Hallux Valgusknölar. Har i detta nu tre (3) hudlösa partier under fötterna i femkronorsstorlek, plus ett ordinarie skoskav på kanske en halv centimeter. Blåsor under fötterna är precis värdelöst, för det hjälper inte ens med Compeed. Det KÄNNS så bra, men medan man går så flyttar sig Compeedplåstret millimeter för millimeter och när man är vid point of no return så ligger det som en liten korv någonstans utanför blåsans epicentrum.
Dessutom trampade jag snett idag och kanske stukade jag foten. Jag har mig veterligen aldrig stukat någonting alls, men nu är det kanske pay back time för alla låtsasstukningar som hastigt uppkom vid ord som "redskapsgymnastik" under grundskoleåren. Satfläsk!

Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar