söndag 13 juli 2014

Indeed no happy harry

Jamen det gick väl SÅDÄR med mitt försök att bli miljonär genom att spela på Harry Boy. Om jag har fattat saken rätt hade jag som bäst två (2) rätt, och det ger ju inte direkt klirr i kassan om man säger så. Fast jag ska lämna in dom för rättning på Konsum för säkerhets skull, för jag begriper mig inte riktigt på hur man gör.
Var ju tvungen att skaffa ett såkallat SPELKORT, för det måste man ju ha nuförtiden när man ska ägna sig åt spel och dobbel. Trodde i min enfald att det då bara var att logga in och sen skulle vinsterna, eller åtminstone resultaten, radas upp, enkelt och smidigt utan att man behövde göra något mer än att knappa in något nummer eller så. Men det funkade i alla fall inte med det tillfälliga spelkortet, eller så gjorde dom fel på Konsum, eller så gjorde jag fel.  JOBBIGT. Hade väl kunnat ta det om jag blivit miljonär, men det blev jag inte.

Lite roligt i alla fall att det var en massa reklam för hur man hanterar sitt spelberoende på svenskaspel punkt se. Lite som om Länkarna skulle ha behandlingshem i samma lokaler som systembolaget. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar