lördag 29 mars 2014

WHY?

Ni vet den där känslan som uppstår när man har varit på kalas och druckit lite för mycket kaffe och ätit lite för mycket sött utan att ha ätit något mer än frukost innan? Det som genererar en antydan till halsbränna kombinerat med ett lätt illamående? Den känslan har jag nu. Typiskt okul känsla. Burp.

Slösurfar lite men ska snart resa mig och laga middag, det blir något med fisk. Jag är ju inte direkt hungrig, men kommer nog att bli det när det dukas fram riktig mat, med salt och kryddor och vitlök i. Till det ska vi dricka bubbel eftersom vi firar bröllopsdag. Den är i och för sig inte förrän på tisdag, men i det här hemmet är det alltid vit period mellan söndag och torsdag. Så det måste bli idag om vi inte ska fira i efterskott.

Mmm...bubbel. Det dricker man ju alldeles för sällan kan jag ju tycka. Kvällens tv-planer ser ut att innehålla Game of Thrones och så ska vi se om den här nya danska serien, Badhotellet, kan vara något. Känns mest som en blandning av Downton Abbey och Matador, men det är ju inte det sämsta.Vi kör på det.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar