lördag 22 mars 2014

Vi var myten om oss själva, Jupiter och jag

Har fått en bluetooth-högtalare att fungera ihop med min SMARTPHONE och känner nu att mitt slavförhållande till Spotify är något mindre ansträngt. Heja tekniken.

Kokar en tomatsås som jag tror skulle kunna få självaste Paolo Roberto att gråta tårar av lycka. Det är tomat och basilika och rödvin och vitlök och kryddigt och mustigt och örtigt...mmmmm. Götte. Ska göra cannelloni eller hur fan det nu stavas, med fyllning av köttfärs och ricotta och täckt av redan nämnda tomatsås plus grovriven parmesan och sedan skjuts in i ugnen.  AH. Så gott det kommer att bli. Jag känner lite att jag ibland ägnar orimligt mycket tid åt att tänka på hur god mat jag ska laga och så småningom äta. Sån är jag.

I övrigt har jag varit ute och spårat idag. På fält, vilket inte hör till vanligheterna, men det gick bra. Däremot var det S-V-I-N-K-A-L-L-T, så även om solen sken lyste vårkänslorna sannerligen med sin frånvaro. Har knappt tinat upp än, och då har jag ändå varit hemma några timmar nu. Imorgon blir det underställ och vantar, den saken är klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar