söndag 9 mars 2014

Förschöld

Tyvärr var inte den förkylning jag började känna av igår inbillning utan har nu så att säga blommat ut i full styrka. Det är ju typiskt när det nu är vår och allt. Har dock varit ute ganska mycket idag ändå, för inget djävla dagisvirus ska hindra mig från att gå min äventyrstaxpromenad, tänkte jag sturskt och stridslystet. Kan säga att taxarna var överlyckliga, för de fick stanna och nosa på ganska många ställen medan jag "pustade ut" lite. Så kan det gå.

Sen städade jag ur min bil. Det har nog inte gjorts ordentligt någon gång sedan jag köpte den 1995. Fynd som gjordes var bland annat: 1. Tapperhetsmedalj från barnakuten ("barnen" är födda 1986 respektive 1991). 2. Ponnybroddar tillhörande Hiawaita, som flyttade från oss 2001. 3. Nyckelring med Spice Girls. Och en massa andra saker som jag inte ens visste att jag ägde. Hovkratsar, grimskaft, ett paraply (jag använder aldrig paraply så hur det ens har kommit i min ägo är ytterst oklart) och en liten Legogubbe. Det var så nära en arkeologisk utgrävning man kan komma. Om jag någonsin får förmånen att äga en bil i 19 år igen så lovar jag att städa den lite oftare.

Ligger nu på soffan och tar igen mig och försöker inte stressa över rövmycket att göra på jobbet i veckan som kommer. Passar dåligt ihop med förkylning, men det är väl bara att bita ihop om viruspartiklarna och köra rätt in i kaklet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar