tisdag 16 september 2008

Well, Harry doesnt mind if he doesnt make the scene

Jag vägrar låta nageltrånget från helvetet underminera min konditionsträning. Går det inte att springa så får man helt enkelt bita ihop och träna något annat. Typ step up. Eller om det heter bara step nuförtiden, jag vet inte.

Man kan ju verkligen undra vad det är som är så roligt med att stå och kliva upp och ner på en låda, och jag kan inte svara på det. Men roligt är det. Jag är sämst i Sverige på koordination, så förmodligen är det även roligt för de som till äventyrs skulle råka få syn på mig under ett pass. Själv är jag så upptagen med att hålla reda på höger och vänster och alla glosor som betyder olika steg  hit och dit att jag inte märker ett skit av omvärlden förrän passet är slut. Jag måste dessutom illstirra på instruktören precis hela tiden för att hänga med i svängarna. Förmodligen hade det varit bättre att hålla blicken på lådans kant, men jag har starka och bra fotleder som tål en hel del snedsteg.

För övrigt har jag fortfarande inte fått någon kallelse till någon läkare. Enligt vårdgarantin ska man få det inom sju dagar, men nu har det gått typ tre veckor. Jag antar på goda grunder att den senildementa distriktssköterskan glömde bort mig och min tå i samma sekund som jag lämnade undersökningsrummet, men för den som är intresserad kan jag meddela att man kan avlasta trycket med sporttejp och man kan få nageln att ändra tillväxtriktning med hjälp av mera sporttejp. Sporttejp is the shit, det hjälper mot allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar