torsdag 14 mars 2019

Till stallet istället, v11, pt 1

Blev ingen ridning i fredags p g a tjafs med en IDIOT på jobbet så jag kom inte iväg i tid utan fick istället åka hem med hjärnan kokande. Alla vet ju att är det någon gång i livet man behöver ett pass på ridbanan så är det ju när man är i den sinnesstämningen, men det sket sig alltså. Kommer aldrig att förlåta IDIOTEN för detta.

I måndags var det la grande finale på detta hoppblock som har varat i ett halvår. Känns det som i alla fall. Vi skulle hoppa bana. Pojken hatar att hoppa bana. Eller rättare sagt, han förstår liksom inte att det är en bana utan tror han är klar efter varje hinder. Då bryter han av till trav och sen krävs det ett VÄÄÄÄLDIGT drivande och smackande och KOM IGEN NU DÅ-ande för att han ska komma igång igen. Något flyt infinner sig liksom aldrig. Men vi tog oss i alla fall runt efter många om och men. Höjd: 30 centimeter. Tror ej Peder Fredricsson kommer att ringa och anställa mig som beridare på Grevlundagården inom det närmaste.

Imorgon ska jag på drop in-ridning om det så blir det sista jag gör. Nästa vecka har vi nämligen teori så då är det ingen måndagsridning. Känner att min mentala hälsa lite står och faller med huruvida jag får rida eller ej just nu (p g a ovanstående IDIOT, en dag ska jag berätta allt), så det kom väldigt olägligt med teori. Å andra sidan så är det ju mys att bara åka till stallet och kvällsfodra, vilket vi gör även om det är teori, så jag klarar mig nog ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar