tisdag 5 mars 2019

Till stallet istället, v10, pt1

KÄRA HÄSTBLOGG. Som det här tydligen har blivit. Orkar ej blogga om annat tydligen, just nu är det mycket och det mesta är rätt djävligt p g a folk i min relativa omgivning som är IDIOTER, vilket drabbar mig mer än önskvärt och jag är konstant irriterad och stressad och har axlarna fastklistrade uppe vid öronen. Ungefär så. Då är det inte så dumt att ha ett stall att åka till. En Pojke som står och väntar på en. En ridlärare som är snäll och inte tvingar en att hoppa över högre hinder än man själv tycker att man klarar av. I mitt fall: 40 centimeter-ish. Trav över bommar, sen galopp och sedan varannan gång vänstersväng och varannan gång högersväng och så hopp över ett litet hinder. Jag var helnöjd och Pojken var glad och pigg och framåt, trots helgens hårda träning. Eller kanske tack vare, inte vet jag. Han kändes jättejättefin i formen, väldigt lösgjord och härlig. OCH VI GALOPPERADE PÅ VOLT I BÅDA VARVEN OCH HAN FÖRSÖKTE INTE EN ENDA GÅNG SPRINGA RAKT FRAM. Sån mäktig känsla att jag knappt visste vart jag skulle bli aaaaaaav.
Kom hem rätt sent men kunde jävlarimej inte somna p g a lika delar upprymd av ridning slash irriterad p g a ovan nämnda orsaker som började sippra fram igen efter att ha varit helt raderade ur hjärnan i ett par timmar. Ridning är fan i mig MAGI i det avseendet. Terapi också.


Den här lelle lurvmulen <3 <3 <3

Till sist, när klockan närmade sig midnatt, fick jag ta till Lindamordet. Sökte lite i bloggen och insåg att jag minst är inne på nionde året med detta sömnpiller till ljudbok utan att för den skull ha kommit en millimeter närmare vem som egentligen mördade Linda. Nuförtiden har jag den inte på mp3-spelare utan har köpt den som ljudbok för att alltid kunna ha den med mig om jag någon gång skulle drabbas av sömnlöshet. Kan börja lyssna ungefär var som helst någonstans i början, de två första timmarna jag har hört rääääätt så många gånger vid det här laget, och sen tar det max en halvtimme och sen vilar jag tryggt i Morfei armar. Vaknar till ibland, hör lite om Evert Bäckström och sen zzzzZZZZZzzzzZZZZZzzzzz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar