fredag 24 november 2017

Manneken pis

En sak som jag ser, kanske inte dagligdags men i alla fall säkert en gång i veckan, är män (hittills har jag aldrig sett en kvinna göra detta) som stannat sitt fordon på någon rastplats utmed vägen och helt ogenerat står och urinerar precis bredvid bilen, och nu pratar jag armlängds avstånd från densamma. VARFÖR? Kan man inte som kissnödig man tänka sig in i situationen att någon kanske skulle vilja stanna och ta en bensträckare, kanske till och med dricka lite kaffe och äta medhavd matsäck på samma rastplats? Då är det väl inte i en pöl av någon annans urin man vill göra detta, tänker jag. Plus: jag personligen är inte jätteintresserad av att se främmande mäns könsorgan när jag susar fram genom landskapet. Skärpning för helvete. Hur svårt kan det vara att gå fem djävla meter in i skogen och vända ryggen till?

2 kommentarer:

  1. Hahaha, hur mycket av snopparna hinner du se när du kör förbi? Saktar du in och krypkör :) ? Jag är ju som du uppvuxen i Sverige och vi hade bastu hemma, sa kroppsblyg har jag aldrig varit. Däremot kan jag halla med dig om urinlukt, även om rastplatser med avgaser inte vore mitt förstaval för en picknick.

    Hälsningar en rökare (haha, det blev dubbelkul - jag är sa himla rolig)

    SvaraRadera
  2. Hehe, inga detaljstudier såklart, det är väl mer själva grejen, att bara för att möjligheten att hala fram snorren och släppa ut en stråle urin finns så kan man göra det exakt överallt, som stör mig.

    SvaraRadera