torsdag 27 april 2017

Bloggtorka, shalalalala

Hade jag varit proffsbloggare så hade väl alla mina sponsorer dragit tillbaka stålarna, tänker jag. Men nu är jag ju inte det - proffsbloggare alltså - och kan alltså blogga när jag vill och om vad jag vill. Måste inte klämma in skitnödiga "jag har provat [insert valfritt jättedyrt märke]:s produkt xxxxx och jag måste bara säga att det är sååååå stor skillnad. Tidigare hade jag problem med [insert valfritt utseenderelaterat i-landsproblem] men efter att ha använt [jättedyr produkt] från [snobbigt märke] så är mitt problem som bortblåst!" inlägg var och varannan dag utan kan fylla det här utrymmet i cyberrymden med valfria skrönor ur mitt livs novell utan att riskera att stå utan inkomst.

Har varit i Norge på jobbuppdrag, och om jag trodde att jag skulle få gott om tid att ligga i en hotellsäng och softa om kvällarna (det trodde jag väl kanske inte, men jag hoppades) så trodde jag fel. Det var aktiviteter i sexton timmars per dygn i dagarna tre, så jag är rätt sleten nu. Roligaste grejen som hände på den lilla fritiden som fanns var att NRK, alltså Norges motsvarighet till SVT, livesände en renflyttning typ dygnet runt. Blev HELT FASCINERAD av detta. Tusentals renar som bara gick över fjället, drivna av snöskotrar och någon hund som ibland skymtade i bild. Ingen kommentator, ingen musik, bara vindens sus och någon bjällra som klämtade och så alla dessa renar som vällde fram från vänster till höger över skärmen, varvat med klipp från när de krafsade fram någon lav under snön eller så. Kunde inte sluta titta fastän det tekniskt sett inte hände ett piss. Enligt en av mina norska kollegor så är det här med renflyttningen en jättegrej som många följer, fast enligt samma kollega var det "bare idioter som ikke har noet liv" som gjorde det. Jahaja. Så kan det gå.

Nä, men annars är det väl inget nytt under solen. ELLER VILKEN SOL? Snart första maj och det känns som...januari? Snö och minusgrader! Det här duger fan inte. Kung Bore, du kan väl gå och dra något gammalt över dig, så ses vi i december. År 2127 eller i någon annan lämpligt avlägsen framtid. TACK.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar