måndag 5 september 2016

Håll i hatten skåningar för nu blire reklam

Beställde för ett tag sen kycklingfiléer (ja, jag anser att människan är omnivor och att det är okej att äta kött, jag anser däremot att stora delar av djurindustrin är helt djävla förkastlig och har fattat ett principiellt beslut att det är mitt ansvar att se till att det kött jag äter kommer från djur som har haft ett så bra och naturligt liv som möjligt) från långsamväxande storkycklingar från Fridhills & Raskarums Kyckling i Hörby, som jag fick hemkört på ett mycket förnämligt och smidigt sätt via Naturligt Kött. Tillagade två av dessa filéer i helgen och jag säger bara att aldrig mer, never-ever att jag kommer att köpa något annat. Kan summeras så här: SÅ. DJÄVLA. GOTT. Så mört (ej fisken!) och mjällt och smakrikt kött, plus att två (2) storkycklingfiléer utan att snåla räckte till åtta (8) portioner. Det försvann liksom ingenting vid tillagningen, vilket ju annars är rätt vanligt när man köper vanlig kycklingfilé. Och så gott det var. Mmmm. Har gjort tre matlådor med storkycklingfilé till mig själv denna vecka. Mmm. Äta lunch. Varje dag blir en fest i dagarna tre. Storkycklingfilé från Fridshill & Raskarum alltså. Kom ihåg var ni hörde det först.*


* Kanske ingen nyhet, eftersom jag ALLTID är sist på bollen med det mesta, men ingen i fikarummet på jobbet hade hört talas om detta i alla fall, så jag känner mig ändå lite i framkant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar